Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Volt olyan személyiség:...

Volt olyan személyiség: tanár, oktató, lelki vezető stb. akinek az inpirációjára példájára javaslatára választottál hivatást iskolát továbbtanulásra vagy valamilyen foglalkozást munkakört pályát stb.? Ki volt az és milyen sulit pályát?

Figyelt kérdés

aug. 20. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyetemen az egyik oktató, aki nagy előadásokat is és kis szemináriumokat, terepgyakorlatokat is tartott, inspirált arra, hogy elkezdjem a PhD képzést, miután a diplomamunkámat, és a hozzá tartozó kutatást is az ő vezetésével csináltam.
aug. 20. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

A Magyar tanárom rámszált. Mindig nevetve olvasta fel a fogalmazásaimat. Kifigurázta. Szóval megszégyenitett. Annyira megutáltam, majdnem megbuktatott az érettségi elött. Azt javasolta nekem, hogy soha az életben ne dolgozzak olyan helyen, ahol szöveget kell irni.

Nekem ez volt az inspiráció, hogyha nem Magyar akkor idegen nyelv. Szóval neki köszönhetem, hogy külföldre mentem, rögtön érettségi után.

aug. 21. 01:35
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem volt egyetlen ilyen, de sokan hatottak rám ezzel-azzal, sokszor olyan megnyilvánulásaikkal vagy félmondatokkal, amikről valószínűleg ők maguk sem hitték, hogy fontosak lehetnek.
aug. 21. 09:11
 4/11 anonim ***** válasza:

"A Magyar tanárom rámszált."

Nem eléggé! :D

aug. 21. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem eléggé? Ha nem javasolta volna azt, akkor most nem keresnék olyan sokat. Negativ javaslatból is lehet pozitiv inspiráció.
aug. 21. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Helyesírásilag még dolgozhatott volna rajtad, arról beszélek. ;-)
aug. 21. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Kössz a tippet. De magyarul nem irok már 25 éve. Minden nap csak németül. Itt gyakorlom.
aug. 21. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, akkor hogy ma is tanulj valamit: úgy kell írni, hogy magyartanár. :)
aug. 21. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszi!
aug. 21. 20:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Mindhárom helyes attól függ mit szeretett volna közölni: Magyar tanár, magyar tanár és magyartanár.

:))

aug. 21. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!