Mit tennétek a helyemben? Rossz szakmát választottam
Azt nem írtad meg, hogyha az elmélet elsőre nem lesz meg, mikor lehet újra megpróbálni. Ha lesz erre egy-két hónapod, akkor lehet, hogy kifújod magad és újra nekiveselkedhetsz.
Egyébként ha később munkát keresel, az önéletrajzodban mindenképp pozitívan fog mutatni, hogy elvégeztél egy felnőttképzést; még akkor is, ha egy teljesen más terület állására pályázol. Azt mutatja majd, hogy kész vagy a tanulásra, az önfejlesztésre.
Ha tényleg megy a gyakorlat, és csak kicsit is összeszeded magad, és tanulsz a vizsgára, át fognak engedni.
Én tanítottam felnőttképzésben, és ha valakin látták a vizsgáztatók a jó szándékot, az akaratot, meg hogy foglalkozott vele, és a gyakorlat ment neki, átengedték az elméleten.
Szóval a maradék időben tanulj minél többet, hogy minden témakörhöz/tételhez hozzá tudj legalább valamennyit szólni. Ne úgy menj oda, hogy úgysem fog elsőre sikerülni.
Ha meg nem sikerül elsőre, majd sikerül másodikra. Most már ne dobd el a két évedet, jobban fogod érezni magad, ha levizsgázol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!