Szerintetek 8 órás munka és gyerek mellett kivitelezhető levelezőn elvégezni egy közgáz (kermark/gazdmen) szakot?
Én ugyan régebben voltam egyetemista, de egy kisbaba (1 éves kortól 4 éves korig) és teljes munkaidö mellett végeztem el egy mérnöki szakot levelezön. (az elsö két évet még nappalin, mielött beleköt valaki)
Ha van segítséged, akkor simán megoldható, ha nincs, akkor tanulni csak éjjel tudsz, amikor a pici alszik.
Nem könnyü, de ha tényleg akarod, meg lehet csinálni.
Hát azért függ attól is, hogy az a gyerek hány éves, van-e segítséged, kell-e háztartást vezetned, hány órád megy el utazással, nem mindegy, hogy otthonról dolgozol/home officeban. Mennyire kötött, mennyire nem, kell-e túlóráznod. Be kell-e járnod péntek-szombatonként levelezőn. Egyáltalán függ attól is, hogy melyik egyetem, ott mennyi beadandó van.
De most tényleg, erre milyen választ lehet írni 0 konkrétum nélkül?
Megnézed, hogy most mennyi időd van, belekalkulálod, hogy mennyit kell bejárnod, belekalkulálsz évente 2 vizsgaidőszakot, évközi tanulást. Ezt csak te látod, hogy van-e rá időd.
Szerintem sok lemondással jár. Főleg a vizsgaidőszak, amikor majd kiír a tanár 3 alkalmat.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne is erőlködj azon, hogy időben végezz.
teljes munkaidö mellett végeztem el egy mérnöki szakot levelezön
Mindig kétkedéssel fogadom, ha valaki azt írja, mérnöki szakot végez. MErt nincs mérnöki szak. Még a nagyanyám is képes elmondani, ha kérdezik, hogy a fia faipari mérnök, az egyik unoka élelmiszermérnök, a másik meg mechatronikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!