Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van aki úgy tudta elvégezni a...

Van aki úgy tudta elvégezni a PTE-ÁOK-ot, hogy heti 3 napba kellett csak neki bejárni?

Figyelt kérdés

Aki nem oda járt az légyszíves ne írjon, egyéb körülmények miatt heti 2 napra haza kell utaznom. Nem mertem emiatt jelentkezni tavaly. (de 450 pont felett vagyok)

Ha 3/4ed évig sikerülne így megoldani az nagyon jó lenne. Láttam az órarendet, korábbi ptesekkel beszéltem de vegyes reakciók vannak. Volt aki azt irta siman, volt aki szerint neccesen. Nektek milyen az órarendetek? Meddig tartanak a napjaitok?

ma 18:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint hogy össze tudta úgy sűríteni a gyakorlatokat hogy átlagosan heti 3 napba belefértek? Úgy tudom az eloadasok nem kotelezoek. Mikor vannak a valaszthato targyak?
ma 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert mindennap vannak gyakok, nem lehet 3 napra besűríteni. Ha nem tudod így megoldani akkor ne jelentkezz.
ma 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Te oda jártál?
ma 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván.
ma 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:
És a csoportok között nincs átjárhatóság?
ma 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 nincs tudtommal, mindenhol van egy max létszám, nem lehet több. Pontosan be van osztva. De ha lenne se tudnád megoldani, mert adott gyakok adott időpontokban vannak, minden csoportnak, nem tudod 3 napba besűríteni.
ma 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most vagyok negyedéves és eddig egyetlen olyan félévem volt, amikor 3 napba be tudtam sűríteni a gyakorlatokat. Illetve hivatalosan az előadásokra is kötelező bejárni. Tanszéktől függ, hogy ezt mennyire veszik komolyan, de ha nem is ellenőrzik a jelenlétet, akkor is érdemes bejárni, mert többnyire az ott leadott anyagot kérik számon.

Szóval ebben a formában én biztos nem mernék belevágni.

ma 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 egyébként igen, egy félévet sem lehet így megoldani, az orvosi ennél komolyabb szak.
ma 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!