Van aki úgy tudta elvégezni a PTE-ÁOK-ot, hogy heti 3 napba kellett csak neki bejárni?
Aki nem oda járt az légyszíves ne írjon, egyéb körülmények miatt heti 2 napra haza kell utaznom. Nem mertem emiatt jelentkezni tavaly. (de 450 pont felett vagyok)
Ha 3/4ed évig sikerülne így megoldani az nagyon jó lenne. Láttam az órarendet, korábbi ptesekkel beszéltem de vegyes reakciók vannak. Volt aki azt irta siman, volt aki szerint neccesen. Nektek milyen az órarendetek? Meddig tartanak a napjaitok?
Szia!
A pécsi orvosin is lehet kedvezményes tanrendet kérelmezni, és ezáltal oda veszel fel tárgyakat, ahova akarsz. És amilyen személyes indokot megfogalmaztál, az alapján meg is kaphatod, persze ha alá tudod megfelelően támasztani.
Keresd a tanulmányi osztályt emailben, telefonon, nagyon segítőkészek, biztosan kapsz fentiekre vonatkozóan segítséget, tanácsot.
/Tavaly 2.helyen jelöltem a pécsi orvosit, sokszor kerestem őket (igaz az új felvételi rendszer kapcsán) és mindig kedvesen, türelmesen és viszonylag gyorsan válaszoltak:)/
#12 ilyen nincs tudtommal, nem vehet fel oda tárgyat ahova akar, ha nincs óra...
Előadàsokat, vizsgákat sem fognak átteni a kedvéért. Ha nem tud rendesen jelen lenni, akkor ne kezdje el, mert csak a baja/bonyodalma lesz belőle mindenkinek. Majd elkezdi egy év múlva, semmiről nem marad le.
#12 nem kaphatja meg, mert ennek szigorú feltételei vannak, és ez sajnos magánprobléma hogy ápolja egy hozzátartozóját. Ez nem indokolja az egyéni tanrendet. Max akkor kaphatná meg ha ő maga lenne betegség miatt akadályozva. Felesleges hülyeséget tanácsolnod a kérdezőnek.
Ennyi erővel bárki jöhetne egy ilyen indokkal hogy ápolnia kell az xy-t és adjanak neki kedvezményes tanrendet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!