Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE tanító szakról vélemények...

ELTE tanító szakról vélemények? Mennyire nehéz elvégezni? Nappalin vagy levelezőn éri meg? Utána mennyire könnyű/nehéz vele elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik elvégezték/oda járnak jelenleg, tehát van releváns tapasztalatuk.

Elég nehezen tanulok, de szorgalmas vagyok és érdekelne is ez a szak. Gimiben erős 4-es az átlagom, most fogok érettségizni.

Ja és történelem műveltségi területre mennék.

dec. 22. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly hármas átlaggal be lehetett jutni, ez naggyából egybevág azzal amennyi esze van az én gyerekeim tanítóinak. Nem aggódnék.
dec. 22. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Menjél csak, állítólag durván jó ösztöndíjakat fognak adni (vagy már adnak is) a tanárképzőkre járóknak. Aztán majd úgyis eldöntöd mennyire tudsz vele elhelyezkedni vagy hova, ezek a kérdések ne befolyásoljanak
dec. 22. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 az hogy mivel lehet bejutni, annak semmi köze nincs ahhoz hogy el is tudja-e végezni az illető, és hogy milyen tanár lesz belőle. Attól hogy neked rossz tapasztalatod volt, nem kell általánosítani, és ráhúzni az egész tanító társadalomra. Ezzel nem őket, hanem magadat minősíted. A szövegértéssel pedig látom problémáid vannak, mert direkt kiemeltem hogy a szakmabeliek véleményére vagyok kiváncsi. A bejutás pedig szintén nem volt kérdés. A válaszod egyébként jelentve lett.

#2 mire gondolsz pontosan? Én semmilyen ösztöndíjról nem tudok.

dec. 22. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Szakmabeli vagyok, pont ezért látom a színvonalat náluk.

Menjél nyugodtan tanítónak, az arrogancia már megvan hozzá.

dec. 22. 22:57
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 érdekes az előbb még a gyerekeid tanítóin láttad az eszüket...

Nyugodtan sértegess, egy ilyen ember véleményére mint te nem adok:)

dec. 22. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert nem tanító vagyok, de látom a munkájukat. Nem, nem is takarító, nyugi!

Az én véleményemre nem kell adnod, elég megnézni,hogy a szülők, a gyerekek, és úgy àltalában mindenki hogyan vélekedik róluk.

De még egyszer mondom, bátran menj tanítónak, hidd el lesz helyed, el fogod végezni, és munkád is lesz, ez biztos.

dec. 22. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes most én sem találom, de mintha a minap fél szemmel olvastam volna olyat hogy sok 100 ezres ösztöndíjjal próbálják népszerűsíteni a tanár szakokat. Aztàn lehet hogy ez nem is úgy van, sajna már nem tudom visszakeresni. De ez ne is legyen mérvadó, ha tanárira akatsz menni akkor menj oda. Nappalin kezdj szerintem, aztán majd később ha elcsípsz valami jó lehetőséget akkor menj át levelezőre. Az elhelyezkedési lehetőségeket is msjd meglátod ha ott tartasz, ha jó vagy bármi legyen is a szakmád akkor fogsz találni munkát
dec. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!