Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egyetemen ugyanazon a...

Ha egyetemen ugyanazon a szakon átjelentkezek levelező képzésre, megmarad az aláírásom?

Figyelt kérdés
Egy tárgyból már szereztem aláírást nappali tagozaton, már csak a vizsgát krll majd teljesítenem következő félévben. Ha átjelentkezek levelezőre, ezt elvesztem? Újra kell zh-t írnom?

tegnapelőtt 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmarad, mert csak munkarend váltásról lenne szó.
tegnapelőtt 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Nekem az a gyanúm, hogy a tárgyak más kódon futnak, ezért elsőként szükség lesz kreditátvitelre. Ennek részleteiről ott helyben kell érdeklődni.
tegnapelőtt 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
2, Te miről beszélsz?
tegnapelőtt 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: szerintem világos, hogy miről írtam.

Nézd meg pl. az Óbudai Egyetemet: [link]

Levelezőn, nappalin és estin más kódot használnak.

Mielőtt azzal jön valaki, mekkora hülyeség: nekem annak idején azért is kellett kreditátvitelt intéznem, mert párhuzamosan végeztem két szakot, és egy tárgyat két szakon is el kellett végeznem.

Komolyan nem értem, miért kell ilyen agresszíven reagálni.

tegnapelőtt 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
A kreditátvitel az rendben van, az aláírást nemtudom, mert ebből a tárgyból még nem szereztem meg a kreditet csak az aláírást és nem szeretnék mégegyszer zh-zni
tegnapelőtt 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!