Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az angol/német tanári...

Milyen az angol/német tanári szak a Debreceni Egyetemen?

Figyelt kérdés

Légyszi olyan válaszoljanak, akik oda járnak vagy jártak, esetleg ismerősük van ott.

Érdekelne, hogy milyenek a tanárok, közösség, milyen szintet várnak el, milyen nehéz az alapvizsga.

jan. 4. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha felvesznek, akkor megütöd a szintet, ha nem, nem. Előre ők sem tudják, hogy akik jelentkezni fognak, azok mind C2 szinten vannak-e vagy mind csak B2 szinten, mindenesetre minél jobban tudj, az az elvárás, hogy egyáltalán felvegyenek.
jan. 5. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Ha felvesznek mehet a buli meg a piálás diplomáig.
jan. 6. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Negyedéves, magyar-angol tanári szakos hallgató vagyok. Az angol szakot nem nevezném könnyűnek, noha szeretem. Nagy mennyiségben tanulunk irodalmat, nyelvészetet, történelmet, ezen kívül akad néhány szakmódszertani óra, de ezek háttérbe szorulnak. Sokat kell olvasni hétről hétre és jól beosztani az idődet, mert ha nem teszed, nehezen fogsz boldogulni.
jan. 7. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért szerintem két idegen nyelvi szak nem ugyanaz, mint egy idegen nyelvi plusz a magyar...
jan. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!