Ha eddig tanultál nem. Ha nem tanultál, én azért elkezdenék.
tegnapelőtt 13:34
2/9 anonim válasza:
Ha nem készülsz rá megfelelően akkor nehéz. Amúgy meg semmi olyat nem kérdeznek amit ne tanultál volna addig ;)
tegnapelőtt 13:34
3/9 anonim válasza:
Attól is függ, mi a cél; ha 5-öst szeretnél, akkor azért meg kell küzdeni, de ha csak a 2-esért mész, akkor azt könnyen össze lehet szedni.
tegnapelőtt 13:46
4/9 anonim válasza:
Szia! Én az a fajta diák voltam aki ha figyelt tapadt rá valami. Otthon nem igazán tanultam, sőt.( Erre nem kell büszkének lenni),írásbelit okosba megoldják a tanárok is ha jó fejek de kellő odafigyeléssel az is megoldható. Szóbeli előtti este átolvastam az összes tételt és amikor húztam a tételt már ugrottak is be a dolgok. Kettő 5-os ketto 4-es es egy 3-as erettsegim lett ami a matek. Barmi kerdesed van irj nyugodtan pm. ( ja es ne izguld tul olyan mint egy temazaro ha panikolsz rosszabbul jarsz) engem felvettek Debrecenbe a GTK-ra :)
tegnapelőtt 14:43
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából még messze van, még csak most kezdtem a gimnáziumot, csak tudni akartam mire kell számítani.
tegnapelőtt 20:44
6/9 SZTANN válasza:
4-nek. HAZUGSÁG! Az írásbelit "okosba" NEM oldják meg a tanárok, semmiképpen nem tehetik, még ha akarják, akkor sem. Szóval azért hamis képzelgéseket nem kéne terjeszteni.
- Kérdezőnek: aki végig elég rendesen tanul, érettségi tárgyakból megfelelő jegyeket szerez, annak az érettségi nem nehéz. Kettesre minden külön készülés nélkül megcsinálja. Aki ennél többet vár el magától, annak nem csak végig kell tanulnia a 4 évet, hanem a végén kicsit bele kell erősíteni a vizsgatárgyakba. Akkor úgy fog menni, ahogy a 4 év során (ha négyes voltál, négyesre, ha jeles, akkor jelesre). Ha keményen készülsz az utolsó évben, akkor jelest is kaphatsz, ha addig nem is voltál kitűnő.
tegnap 09:15
7/9 anonim válasza:
6-nak: koszonjuk a csodas velemenyt de nem kell rogton fejet venni senkinek :) 2024-ben erettsegiztem es de segitettek a tanaraink amelyik tudott. Ha hiszed, ha nem van ilyen.
tegnap 09:18
8/9 anonim válasza:
Ok is emberek es tudjak mennyit szenvedtunk az anyagokkal, plane mikor irodalombol fejbol tudni kene nem is tudom hany verset aztan kiegesziteni szavakkal. Bele raktak tavaly egy olyat amit nem is vettunk, de valahogy sikerult megoldani a feladatot ;)
tegnap 09:20
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Szóval, ha tényleg jól akarom megírni akkor azért az átlagosnál ki sit többet kell tanulni. Remélem jól értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!