Mi értelme a házirendnek, ha egy csomó jogát a diákoknak mégis nyíltan vagy kiskapukon át úgyis sértik?
Jól hangzik, hogy csak akkor lehet 0. óra (úgy, hogy amúgy az 1. óra is elég korán kezdődik), ha a diákokat és a tanárt is megkérdezik, de a vezetőség mégis berak 0. matek faktot, jelszóval másként nem tudták megoldani, szóval hiába sz@r a tanárnak és a diákoknak is, pláne egy már felébredt, de még nem is lefáradt ágyat kívánó tárgynál, pláne emelt szinten.
Mi értelme álszentsekedni? Akkor szedje ki az, aki betette, elfogadta, de nem tudja betartani.
Az iskola biztosítja a fakultációra járhatósági jogodat. Ha nem akarsz akkor nem kell faktosnak lenned. Te nem éltél vele. Csak a kötelező órakeretre vonatkozik az amit állítasz. A fakt nem kötelező.
Linkelnéd azon törvény pontos szövegét ami szerint az iskola sért téged.
Amúgy pl. nálunk kötelező minimum egy faktot felvenni. Ha nem akar továbbtanulni, akkor van valami turisztikai blabla tantárgy, amit felvesznek a diákok.
Azt viszont nem hiszem hogy a tanárnak sem jó az időpont, akkor mi értelme lenne? Nem volt terem? Szerintem pont a tanár beosztása miatt van erre szükség.
Szerintem felesleges ilyesmi miatt háborogni. Nálunk meg 7.-8. órában volt a fakt, a vidékiek 4 után értek haza, és még akkor álltak neki tanulni másnapra. Reggel az agy is jobban fog.
Fiamnak egyazon napon volt matek és fizika faktja 7.8. és 9.10. órában. Szerintem szívesen cseréltek volna veled.
Szülőként tettem egy gyenge próbálkozást, hogy nem lehetne-e két külön napra tenni. Azt válaszolták, hogy a többi fakt helyigénye, meg a termek beosztása csak így egedi. Pont.
#10.
A tanárnő is meglepődött, neki is sz@r.
A diriék tudták csak így megoldani az órarend miatt. Lósz@rt nem csinálnak, de egy kis kombinatorikához is lusták...
#14.
Ki mondta, hogy nálunk indítanak? Nálunk amúgy 12 fő a korlát...
#13.
Ah... Olyan nekem is van. Töri, matek, fizika fakton vagyok. Minden nap van törim, néha kettő is, matekom szintén szinte minden nap van, plusz a 0. óra előtti napon 8-9. óra fizika, én városi vagyok, mégis négy után érek haza az órarend miatt. Szóval nem hinném, hogy ennek tükrében is cserélt volna velem.
#11.
Szövegértés? Milyen alapon hivatkozol törvényekre, ha a kérdés a házirendről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!