Corvinus gazdálkodás- és menedzsmentszakon az I.félév nehéznek számít, és innen csak könnyebb lesz, vagy könnyűnek és később nehezebb lesz a szak?
Figyelt kérdés
I.félévben járok és az alábbi tárgyaink vannak: Mikroökonómia, Statisztika I., Analízis (Matematika), Vállalatgazdaságtan, Globális, Fenntarthatósági Kihívások. Most elég nehéznek érződik összességében.nov. 14. 17:34
1/4 anonim válasza:
27 kredited van, abbol van egy toltelektargyad. Mit erzel nehezsegnek?
GM-en nincsenek nehez targyak, kb. csak kostolo mindenbol.
2/4 anonim válasza:
Nem lesznek könnyebbek a tárgyak, sőt, de ha megszokod és alkalmazkodsz, akkor könnyebbnek fog érződni. Én az első 1-2 félévvel küzdöttem meg legjobban, de pont azért, mert középiskolában töredék ennyit nem kellett készülni és emiatt hirtelen soknak tűnt. Aztán megtanultam hogyan tudok hatékonyabban tanulni, megszoktam az új szintet és emiatt később már könnyebben vettem az akadályokat és még az átlagom is sokat javult.
3/4 A kérdező kommentje:
1es köszi a választ!!!!
nov. 15. 15:23
4/4 anonim válasza:
Lehet nem ezt vartad, de igy van. Rengeteg GM-es kollegaval dolgozom egyutt, akik a Corvora jarnak, unjak mar a szakot, mindenki panaszkodik. Semmi extra. Hajtani viszont muszaj, mert atsorolnak fizetosre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!