BGE-vel mi a baj?
Miért szidják annyira a bge-t?
Én kart váltottam az egyetemen belül, és ég és főld a 2 intézmény, kicsit rosszul esik az állandó beszólogatás ilyen platformokon.
Nemzetközi gazdálkodásos 2.éves hallgató
Egyszerű bekerülni, így sokak tapasztalják, hogy gyengébb képességű vagy más okból problémás emberek is bejutnak, ez tény. Ez nyilván igaz az ELTE és a BME Gazdasági karaira is, de ezek új szervezetek, míg a BGE évtizedek óta itt van, így sokkal jobban hírhedt.
Nincs egyébként semmi baj a BGE-vel, egy Pénzügy, Számvitel, Nemzetközi Gazdálkodás vagy Gazdinfo ugyan olyan jó, mint máshol, a legtöbb oktató párhuzamosan tanít több egyetemen, egyszerűen minimális a különbség a budapesti gazdasági karok között. Talán a Corvinus kiemelkedik picit néhány komoly szakoktató illetve megszerezhető network miatt, de tiszta hülyeség ez az egyetemek közötti fszverés, egy kelet-európai kisebb méretű városról beszélünk, ne vicceljünk már
Gyakorin minden egyetem megkapja a magáét. BGE, Corvinus, BME... Mindről van sok kritikus és sok dicsérő poszt is. Ez egy ilyen platform.
BGE-s vagyok én os, melyik karról váltottál?
Igen az látszik főleg a kvik-en
Rengeteg agyhalott van. A kkk-n sokkal jobb a helyzet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!