Mit kezdjek a toxikus matektanàrral?
Ma nagyon betelt a poharam. Jelenleg 11. èvfolyamba jàrok.Az idei tanevben egy darab 1-ess inditottam majd retek sok tanulassal a kovetkezo dolgozatomat megirtam 5- osre. Viszon ma is bekaptam egy 1-est, es mar egy masik ora utan mentem el a terem elottt es hallottam h a matektanar konkretan kibeszel egy masik osztaly elott ahol bent volt az egyik osztalytarsam is. Tok serto dolgokat mondott, pedig a szememben mindig is egy rendes no volt. Az osztalytarsam pedig brutalisan adta ala a lovat, felhozta hogy a korabbi tanevekben is sz@r voltam a targybol. Nekem ez baromirs rosszul esett, mert alapbol csalodott voltam. Viszont azt nem tudjak hogy minden nap dolgozom, sajat magamat tartom el. Egyeszeruen nem volt idom keszulni.
Folyamatosan vicc targyava teszik ha eppen rossz dolgozatot irtam. Mit tegyek?
#+1
Megtehetnéd, hogy igazgató elé vitethetnéd, de csak te jönnél ki rosszabbul vele sajnos.
Kitartás!
Ezzel sehová sem mehetsz, mert valamit hallottál, amikor nem is voltál ott, csak hallgatóztál ... hát ez nem valami hitelt érdemlő dolog.
Inkább próbálj meg kiegyenlített teljesítményt nyújtani, hogy ne te legyél gyanús! Egy matek tanár (akármilyen is a lelkivilága) nem ok nélkül furcsállja, hogy egyes, ötös, megint egyes... itt valami nem stimmel. A matek nem olyan tantárgy, amiben ez normálisan előfordulhatna (nem olyan bemagolós... ).
Ugyan ez volt velem is. 12. félévkor megbuktam matekból. Ehhez hozzájárult az is, hogy a h*lye csoportként voltunk beállítva. Annyira meg voltak őrülve ezért a matek sávért, hogy egy hétvégi xbox-ozás alkalmával is felhozta az egyik, hogy itt rajtam kívül mindenki matek sávos. Egyik órán a sávosok kibeszéltek minket a tanárral asszisztálva és úgy hivatkoztak ránk, hogy az xy csoport. Az xy az én nevem volt, aztán jöttek oda hozzám, hogy "na, téma voltál".
Most egyetemen tanulok a szakomon pl. kalkulust és diszkrét matematikát, rohadt jól megy, kicsit sem érdekel, hogy minek voltam beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!