Miért ennyire toxikus a Fidesz kommunikációja?
"meghallom ezt a folyton mindenkit szidalmazó és lejáratni próbáló gőgös megnyilvánulásaika"
Az egy osztrák mentalitás. Lehet a régi időkben a fidderek voltak a labancok.
"Szerintem inkább Magyar Péter toxikus."
Az csak befosni szokott. A fos meg nem mérgező, visszabomlik a természetbe és táplálja azt. Új élet születik belőle.
Amikor még volt fb, akkor sok videót néztem, és az egyik videó felkeltette az érdeklődésemet, a címe: Miért bántalmazó a fidesz?
Izgalmas előadás volt egy huszonéves embertől, aki levezette azt a kapcsolatot, ami egy szociopata emberrel lehetséges.
És a címet erősnek gondoltam, "bántalmazó"? Tehát nagyon kiváncsivá tett, és azt hiszem vagy 3x is megnéztem, és szomorú voltam, mert megnézve "aha" élményeim voltak. A legmeredekebb állítás, az a közmunka volt, hogy ez is része a bántalmazásnak, a szociópata is így bánik az emberekkel, az áldozat nem veszi észre, hogy mi történik vele valójában, csak hálás, hogy közmunkát kap, ami a szolgalét előszobája.
Úgy emlékszem a srác Jobbik szimpatizáns volt a videó bőven a covid előtt volt. Kb. 30 perces videó, és felsorolja milyen egy nem bántalmazó kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!