Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták hogy oldjátok...

Egyetemisták hogy oldjátok meg a melót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Orvosis leszek jövőre viszont családtól anyagi támogatásra nem nagyon tudok számítani. Mivel van ápolói végzettségem így abban tudnék részmunkában dolgozni (heti 2 műszak) viszont nem tudom, hogy ez mennyire kivitelezhető orvosi mellett. Ti hogyan bírjátok? Vagy egyáltalán van aki dolgozik orvosi mellett? (Egyébként inkább éjszakákat dolgoznék péntek meg szombat pl..)

okt. 19. 14:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Orvosin sehogy

Vagy egyik vagy másik

okt. 19. 16:06
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
És honnan tudod hogy jövőre orvosis leszel, amikor tavasszal van a felvételi?
okt. 19. 16:07
 3/19 A kérdező kommentje:
Onnan mert már megvan mindkét emeltem 92% Biosz és 87% Kémia. Ezzel nem hinném hogy nem jutok be :)
okt. 19. 16:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek orvosin tényleg csak a diákhitel segíthet a megélhetésben?
okt. 19. 16:18
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
#4 igen. Ha nem adottak a körülmények, akkor én biztos nem vágnék ebbe bele.
okt. 19. 16:19
 6/19 A kérdező kommentje:
#5 régóta ez az álmom, lemondani nem akarok róla főleg ha már ennyit tettem érte.. Max fapadosan fogom kivitelezni az életmódot akkor de biztosan megoldom valahogyan. Ápolásban végesetben maradnék csak
okt. 19. 16:23
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Tudsz valamennyit nyáron, meg a tanévek kevésbé rázós szakaszain dolgozni. De ez a teljes megélhetéshez kevés lesz, ki kell pótolnod diákhitellel. Az első félévben pedig semmiképp se dolgozz, mert ki kell tapasztalnod, mennyi idő kell a tanulásra, hogy tudod felvenni a tempót, mennyire leszel eredményes.

Sok sikert!

okt. 19. 19:13
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

#7 hogy tudna dolgozni nyáron, amikor legalább 1 hónap gyakorlata van????

Ne beszélj már hülyeségeket.

okt. 19. 19:24
 9/19 A kérdező kommentje:
#8 első év nyarán nem lesz gyakorlatom mert ápolási alól felmentett leszek. Max azon a nyáron tudnék akkor
okt. 19. 21:09
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
#9 lehet, de az összes többi nyáron lesz, és erre amúgyse alapozz, mert ha pl megcsúszol vizsgával stb, akkor már borult az egész.
okt. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!