Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták, ti hogxan...

Egyetemisták, ti hogxan oldjátok meg a bevásárlást?

Figyelt kérdés

Főleg azokra gondolok,akiknek még nincsen jogsijuk. Szóval bkv-vel járnak.

Mert én egyszerűen kikészülök most már.:D

Próbáltam azt,hogy minden nap megveszem,ami kell,de sokszor időhiámy miatt nem jut idő vásárlásra,akkor meg éhezem.:D

Kipróbáltam már,hogy egy hétre bevásárolok,de egyszerűen annyit kellett cipelni....

ti hogyan csináljátok?

(Nyilván azokra gondolok,akik nem otthon élnek,hanem egyedül kell gondoskodniuk magukról)

19L

2017. szept. 27. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

gyalog 10 percre van egy szupermarket :D :D pont egyetem közelében így minden másnap beugrok egyetem után oda és úgy jövök gyalog

időigényes, de ráérek

2017. szept. 27. 19:21
 2/7 anonim válasza:
0%

Ezért kell párt keresni, ha lenne pasid, bevásárolna helyetted, vagy legalább a munkamegosztás miatt csökkenne a teher. Én meg is főznék a páromnak^^

De hát aki a szingliséget szereti... szívás. :) (Ilyenkor szokott jönni a szöveg, hogy jajj, honnan veszem, nekem igenis van pasim, csak New York-ban dolgozik ENSZ nagykövetként és különben is az önállóság felnőtt lét blablabla) :D

26/F

2017. szept. 27. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Lemegyek a boltba, megveszem ami kell és hazahozom.

Ne legyél már életképtelen.

2017. szept. 27. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem mellett dolgozom, általában munkából vagy egyetemről hazafelé tartva beugrok valahová. Hétvégente tartok egy nagyobb bevásárlást, igyekszem megtervezni, hogy mikor mit eszem, így hét közben max 2-3 alkalommal járok boltba. A nehezebb dolgokat mindig a párommal vagy a lakótársammal együtt veszem meg, mert egészségügyi okokból nem emelhetnék 5 kilónál nehezebbet (ez persze nem mindig jön össze).
2017. szept. 27. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazafelé beugrottam, és megvettem, aki kellett. Azért ez nem tart olyan sokáig, max. 15 perc - ha akkor mész, amikor nagy a tömeg.
2017. szept. 27. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
2 válaszóló túlreagáltad...nem kicsit.
2017. szept. 28. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kolis vagyok.A koli mellett van CBA meg kisbolt is,de azok túl drágák.Az Allehoz csak busszal kell menni.A kolitól vagy két megálló az Alle és ott van SPAR ami valamivel olcsóbb.
2017. szept. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!