Egyetemisták, ti hogxan oldjátok meg a bevásárlást?
Főleg azokra gondolok,akiknek még nincsen jogsijuk. Szóval bkv-vel járnak.
Mert én egyszerűen kikészülök most már.:D
Próbáltam azt,hogy minden nap megveszem,ami kell,de sokszor időhiámy miatt nem jut idő vásárlásra,akkor meg éhezem.:D
Kipróbáltam már,hogy egy hétre bevásárolok,de egyszerűen annyit kellett cipelni....
ti hogyan csináljátok?
(Nyilván azokra gondolok,akik nem otthon élnek,hanem egyedül kell gondoskodniuk magukról)
19L
gyalog 10 percre van egy szupermarket :D :D pont egyetem közelében így minden másnap beugrok egyetem után oda és úgy jövök gyalog
időigényes, de ráérek
Ezért kell párt keresni, ha lenne pasid, bevásárolna helyetted, vagy legalább a munkamegosztás miatt csökkenne a teher. Én meg is főznék a páromnak^^
De hát aki a szingliséget szereti... szívás. :) (Ilyenkor szokott jönni a szöveg, hogy jajj, honnan veszem, nekem igenis van pasim, csak New York-ban dolgozik ENSZ nagykövetként és különben is az önállóság felnőtt lét blablabla) :D
26/F
Lemegyek a boltba, megveszem ami kell és hazahozom.
Ne legyél már életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!