Nemzeti közszolgalati egyetemisták! Mensit hogy oldjátok meg?
Egyedül emiatt nem merek jelentkezni, én aznap meg vagyok halva, és lehetőleg hagyjanak békén
Sok van, fáj is, áh szörnyű.
Kényelmetlen a tampon is, edzésre se járok olyankor. Mozgással amúgy is csak felerősödik a fájdalom, nekem ilyenkor pihenni kell. Gyógyszer nem hat.
Először orvoshoz mennék el, mert az nem a legjobb, ha kb élni nem tudsz ha megvan. Nekem is volt hasonló, jópár vizsgálat kiderítette mi a probléma és azóta tulajdonképpen nem is fáj. :)
Tampon nincs elég magasan ha kényelmetlen és valami nem jó a gyógyszerrel se.
Amúgy tampon-betét kombó jó az ilyenekhez, biztos ami biztos alapon, jobb ha nem folyik mellé vagy nem mozdul el.
Egyik legfontosabb a ca-125, de kb összes ideköthető endokrinos (hormonok) kellettek.
Fogamzásgátló nem engedi megvastagodni a méhfalat így annak jóval kevésbé kellene fájnia. A ca-125 te esetedben fontos lehet, illetve egy jó ultrahang, nincs-e cisztád, endometriózisod vagy egyéb más.
Nem szeretnék véleményt nyilványítani a nőgyógyászról, de nekem is volt hasonló magán doki, aki csak kitette a kezért, hogy ő nem tudja.. (Persze nem mentem vissza hozzá. Nekem Páczai Anita volt az aki lelkiismeretesen elmondta, hogy mit lát, mi lehet, mit tanácsol és milyen lehetőségeim vannak. Igaz ő is magán, de nála minden ft megérte. Próbálkozni kell, mert nem jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!