Nem tudok szót érteni a konzulensemmel?
Nyáron fogom elkezdeni a szakdogát írni.
Már meg kell találnunk a belső konzulenst.
Felkértem egy tanárnőt aki jártas a témámban. Azonban egyszerűen nem jutunk közös nevezőre.
Céges témából írom a szakdogámat,ahol a gyakorlatonat csinálom és a főnököm segít.
Egy vázlatot már megírtam a főnököm segítségével. Elküldtem a belső konzulensemnek(aki nem is tudom hogy a konzulensem e mert nem mondta ki konkrétan,hogy vállalja e) és semmi sem jó neki. Mindenbe beleköt,mindent át akar írni.
Nagyon elegem van az egészből.
A másik meg az,hogy kötekedik,de nem mondta ki,hogy akkor most vállalja-e egyáltalán,minden alkalommal megkérdezem,de kitér a kérdés alól.
Mi lenne a megoldás szerintetek?
Nem tudom,én minden email végén felteszem a kérdést hogy akkor most lenne-e a konzulensem? És ignorálja a kérdést. Csak kötekedik.
Nem értem az egészet.
Igazából teljesen át akarja alakítani a témámat,és nekem nem is ttszik az új koncepció,valamint már lebedzéltünk tök jó interjúkat amit beletennék a szakdogába,azt mondja nem kell.
Kontrolling tanár és erre akarja az egészet alapozni,amikor az én témám nagyon nem arról szól.
Vicces lenne, ha külsősök (a főnököd, a céged stb.) mondaná meg, miről és hogyan írj szakdogát.. a diplomát az egyetem adja, és az egyetem (oktatói) határozzák meg a követelményeket is. Úgy beszélsz ("céges témából írom a szakdogámat"), mintha már eldöntött kérdés lenne (TE eldöntötted volna), hogy miből írod a szakdogádat... rossz hírem van... a szakdolgozat témáját az egyetem határozza meg, és a téma akkor lesz elfogadva, ha az egyetemi témavezetőd jóváhagyja.
Fordítva ülsz a lovon, nem kicsit.
Utolsó nagyon el van tévedve. Még jó, hogy ő határozza meg miről akar írni, az ő szakdolgozata, az egyetemnek nem számít. Van ahol besorolnak egy nagyobb témához és onnan választhatsz, de hogy nem mondhatják meg konkrétan az biztos.
Ha a konzulens már az elején ennyire kötekedik, válts!
Szenvedés lesz olyan témát írni, amit nem szeretnél de ő rád erőlteti
8. "Utolsó nagyon el van tévedve."
Lehet, de én legalább egyetemi oktató vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!