Hogyan tudnék haladni a szakdolgozattal? Ezt megmondhatom a konzulensemnek?
1# Biztos nem íratnám meg senkivel, nem mindegy hogyan sikerül, meg is kell védeni stb., soha eszembe nem jutna. Alapból meg is tudnám írni, csak azzal van egyedül problémám, hogy most a szorgalmi időszakban még csomó más dologra is koncentrálnom kell és nem jut rá elég kapacitásom.
2# Októberben kellett témát és konzulenst választanunk, és ebben a félévben van először szakmódszertan órám. Korábban soha szó sem esett a szakdolgozatról, hogy egyáltalán mi kell hozzá, miből lehet, hogyan kell stb. (az egyetem oldalán sincsen erről tájékoztató), úgyhogy a nyáron egyáltalán nem foglalkoztam ezzel, mert semmit nem tudtam még róla. Senki más sem egyébként, mindenki most szenved vele.
Hát 10 kreditnyi szabvál kell és minden félévben vettem fel egyet-egyet (mindig nehéz volt kiválasztani, ami nem ütközik, tudom teljesíteni stb.), de még mindig hiányzik 2 kredit. Így alakult, azzal nem tudok mit csinálni.
Fogalmam nincs, hogy hogyan van. Nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor lesz majd államvizsga stb., még semmit nem tudok ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!