Mit lehet tenni ha egyik konzulensem sem ír vissza? Nem haladok így a szakdolgozattal.
A héten írtam a belső konzulensemnek mert elakadtam a szakdogával, lett volna 1-2 kérdésem, viszont nem válaszolt semmit. Írtam a külső konzulensemnek is, és küldtem a dolgozatomból egy részletet hogy olvassa át nekem, hogy javíthassam ha valami nem jó benne, de ő sem írt semmit vissza. Így viszont nem haladok semmire. Utána meg panaszkodnak hogy mindenki az utolsó pillanatra hagy mindent. Hát persze.. én a héten be akartam fejezni de így esélytelen.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a tartalmas válaszod!:)
Én azért akartam máig befejezni mert nekem holnaptól kezdődik a féléves gyakorlatom, és mindennap legjobb esetben este 6ra fogok hazaérni. Gondoltam a szakdogát letudom nyáron, őszre max maradjon a javítgatás, meg a záróvizsgára készülés.
De hiába akar haladni az ember ha nem tud. Komolyan felrobbanok.
Megfogadom a tanácsaid! Hét elején írni fogok ismét nekik. Lehet gáz, de nem várakozok tovább.
Ez a hét még a nyár része volt, az is lehet, hogy a konzulenseid épp nyaralnak, vagy nem érnek rá. Jövőhéten lesz a legtöbb helyen a regisztrációs hét, ha azon a héten sem válaszolnak, az probléma.
Egyébként azt javasoltam volna, hogy keresd fel őket személyesen, de ha folyamatosan gyakorlaton leszel, akkor erre semmi esélyed. Így viszont nem tudsz rájuk hatást gyakorolni, simán lehet, hogy ezen bukik el az egész.
Nekünk most volt regisztrációs hét, következő héttől szorgalmi időszak. Úgyhogy nem hiszem hogy senki nem nézte az e-maileket. Ráadásul a külső konzulensem nyugdíjas már.
Igen ez a baj hogy a gyakorlat miatt már nem lesz időm bejárkálni a belső konzulensem fogadóórájára max ha nagyon sürgős. Azért remélem nem bukok el ezen..Nagyon sokat dolgoztam a szakdogámon, de jó lenne a segítség :/
Eddig mindig csak személyesen konzultáltunk. Jobbnak láttam mint a levelezgetést. De már nincs rá lehetőségem.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!