Én még nem érzem, hogy annyira el lennék maradva a szakdolgozatommal, de a konzulensem szerint, nem fogok vele elkészülni. Igaza van?
Köszi az újabb válaszokat.
Igen, szerintem sem mindegy, ki milyen szakon van.
Én nem olyan nagyon komolyon, ELTE Tanító és Óvóképző karán, azon belül is, csecsemő és kisgyermeknevelő szak.
Olyan előfordulhat, hogy ha a konzulensnek nem tetsző tempóban haladok, és nem adja meg az aláírásokat, vagy akár az egészre nem bólint rá?
Előre is köszi!
Igen, van ilyen. Nálunk elvárás volt, hogy az utolsó félévben már csak az utolsó simításokat volt szabad elvégezni és az ábrákon volt szabad dolgozni, tehát magának a szövegnek a 90%-ával kész kellett lenni az utolsó előtti félév végére. Nem egy ember már novemberben tudta, hogy nem fogja megkapni aláírást, mert az aktuális fejezeteket nem adta le félévközi határidőre:S Pedig csak májusban volt a védés...
Mondjuk minket figyelmeztettek is, hogy már nyáron dolgozzunk rajta. Én pl. előtte lévő nyáron írtam meg a dolgozat 80%-át, de jó is volt így, mert sem a szorgalmi sem a vizsgaidőszakban nem kellett már stresszelni miatta, hogy nem készülök el vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!