Egyetemi jelentkezéshez meddig lehet pótolni a még hiányzó elvárásokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék 2025-ben egyetemre menni, különboző oldalakat olvasgattam, ott azt írták, hogy december-februárban lehet a jelentkezéseket leadni a választott helyekre. Amennyiben a választott kar mindenféleképpen megkövetel emelt érettségit valamelyik tantárgyból (amelyikből nekem csak középszintű van), elég-e ha a 2025. évi májusi érettségiken csinálom meg? Elméletileg van hiánypótlás ami június és július között él, ilyenkor lehet még a hiányokat feltölteni. Aki jártas ebben tudna nekem segíteni?szept. 1. 20:16
1/1 anonim válasza:
Persze, mivel a 12. osztályosok is úgy jelentkeznek egyetemre, hogy még érettségijük sincs. Ők is ugyanúgy május-júniusban teszik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!