Mennyi a maximális pont a kollégiumi jelentkezésnél?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy teljesen el vagyok veszve.
Nemrégiben lepontozták a szociális helyzetfelmérőmet, amire 35 pontot kaptam (elméletileg 240 a maximum). Ahogy kibogarásztam, ezt szorozzák 1,2-vel, illetve számítanak még a tanulmányi pontok, a kollégiumi előjelentkezés illetve a közösségi munka. Nekem összesen 180 van a tanulmányi pontokkal. Ez kevésnek számít, igaz? Már lefoglaltuk az albérletet, amikor megláttuk, mennyire alacsony a helyzetfelmérő (és igazából számítottunk rá, hogy alacsony lesz). Csak mostmár érdekel, hogy mennyi a maximum, hogy számítják ezeket. Előre is köszi!
Szia! 500 a maximum (240 szociális, 160 tanulmányi, 100 közösségi munka, pl hök)
A 180 szerintem határeset, attól is függ, milyen karon vagy/melyik kolikba adtad be a jelentkezésed. Ha meg tudjátok fizetni az albérletet, szerintem érdemes, a szegedi kolik nem arról híresek milyen tiszták és modernek, ahhoz képest viszont nagy a túljelentkezés
Köszi!<3
Herman B-be adtam le a rendes jelentkezésemet, úgyhogy nagyon valószínű, hogy onnan le fogok csúszni (kevés férőhely miatt). Elsőévesként kolis szerettem volna lenni, mert ott csomó embert meg tudok ismerni, akik tudnak segíteni az elején. Az árán kívül minden más az albérlet mellett szól.
Ja, és BTK-s leszek.
A Herman B-be tényleg nehezebb a bekerülés, mert ha jól tudom csak 50 főnek van hely
Én is első éves vagyok/leszek, úgyhogy ha csak szeretnél embereket megismerni, nyugodtan dobj egy üzenetet!! Kolin kívül is rengeteg lehetőség van bekerülni jó közösségekbe és segíteni egymásnak :)
4-es, ez mekkora ötlet!!! :D
Egyébként egyik barátnőm szüleinek a lakása, szóval szerencsés helyzetben vagyok, ismernek és szeretnek is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!