Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek akkor ha elfelejtet...

Mit tegyek akkor ha elfelejtettem szakdolgozatra jelentkezni?

Figyelt kérdés

Ebben a félévben szeretnék majd szakdolgozatot írni de valahogy teljesen kiment a fejemből, hogy arra előző félévben kellett volna jelentkeznem. Utólagos jelentkezésre nem találtam még opciót sehol. Esetleg lehet valahogy? Vagy dékáni méltányosságot ilyenre fel lehet használni? Nagyon meg szeretném most írni a szakdolgozatomat..

Egyébként KRE, BTK-n vagyok.

szept. 1. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

file:///C:/Users/user/Downloads/2024.06.12.-TVSZ_FT.pdf

A TVSZ 60. oldalától kezdd el olvasgatni.

szept. 1. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom így megnyitni. Meg tudod esetleg mondani, hogy honnan töltötted le ezt az anyagot? :)
szept. 1. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Beütöd a keresőbe, hogy Károli Gáspár egyetem tanulmányi vizsgaszabályzat. Első találat. Pdf-ben dobja föl.
szept. 1. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Onnan ezt olvastam:

"Szakdolgozati témát a szemeszter elején, vagy az előző szemeszterben írásban a NEPTUN-ban meghirdetett témák közül lehet választani. Az oktatási szervezeti egységmás témát is engedélyezhet."

Akkor ez azt jelenti, hogy szakdolgozatra tudok majd még most jelentkezni ebben a félévben? Nekem egyébként ez a 6+1. félévem, mert csúsztam egy félévet.

szept. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!