Mik azok a dolgok, amit gimisként megcsinálhatok és pontot érnek később egyetemre való jelentkezésnél?
Figyelt kérdés
aug. 15. 07:18
1/3 anonim válasza:
Először is szerezz minél jobb tanulmányi és érettségi eredményeket, utóbbiakat lehetőség szerint emelt szinten. A plusz pontokról az intézmények maguk döntenek, úgyhogy érdemes megnézned, hogy az adott egyetem adott szakára mire adnak többletpontot.
Látatlanban azt mondom, hogy felsőfokú nyelvvizsgával nagyon nem lősz mellé, de tényleg az adott intézménynél kell megnézni, hogyan számítják az intézményi pontokat.
2/3 anonim válasza:
Válassz ki 2 tantárgyat ami a legjobban érdekel, abból tanulj rendesen 5-ösre és csinálj belőlük emelt érettségit.
Plusz pontok közül a nyelvvizsga a legkönnyebb szerintem, nekem is 16 évesen lett meg az első.
De, itt leírják, miért hogy jár pont: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!