Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A következő egyetemek közül...

A következő egyetemek közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Mesterképzésre jelentkeznék, elsődlegesen Szegedre, de beírnék több lehetőséget, ha az nem jönne össze. Igazából kizárólag Budapestben gondolkodom, és a képzés melyre jelentkeznék a következőkben indul(t tavaly) : ELTE, Metropolitan, BME, Corvinus, Károli Gáspár Református Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.

Ti melyik egyetem(ek) mellett döntenétek, miért?

Nincsen ismerősöm egyik egyetemről sem, így nem tudom milyen maga az ottani egyetemi élet, közösség (ha van).

Nyilván, tisztában vagyok vele, hogy ez az adott szaktól is függ, de kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyik egyetem a "jobb".

ma 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Amellett, ami a legközelebb visz a kitűzött céljaimhoz. Ami nyilván függ az adott szaktól is, meg körülbelül 10 másik olyan paramétertől is, amit nem tudunk rólad és a terveidről.

Ennyi alapján, hogy még a szakot se vagy hajlandó elmondani, nem tudom, milyen választ vársz. Maximum a különféle ranglistákat tudod figyelembe venni, de annak is kb. annyi értelme van ebben a helyzetben, mintha ABC sorrendbe raknád az intézményeket.

ma 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lelovom a poent mindenki elott jo? Ez valami bufeszak lehet, kommunikacio es mediatud. peldaul. Leginkabb egyikre se mennek.
ma 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
de mi lenne, ha megírnád azt is, milyen szakra indulsz?
ma 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!