Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Telefontilalom ellenére...

Telefontilalom ellenére használhatok mp3-at?

Figyelt kérdés
Lényegében nem telefon, hívást nem tudok indítani róla, sem fényképezni stb. Csak zenét hallgatni szeretnék. Nincsenek barátaim akikkel beszélgethetnék szünetekben. :(( Ennyi erővel az okosórákat is bekéne szedni. Az a kérdés hogy az mp3-at engednék e. Szerintetek?

aug. 30. 18:11
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Epilepsziához hasonló rohamos betegségem van és így nehezen vesznek fel bárhova, mert félnek hogy történik velem valami. Pár éve jelentkezett, azt sem tudni mi váltja ki még mindig. Nem történik gyakran, 4x történt összesen talán. +Ez a város egyetlen gimije. 25 km-re lenne a legközelebbi másik. A sulit alapvetően szeretem itt csak az osztály gázos.
aug. 31. 13:30
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, van abban az iskolában másik osztály.
aug. 31. 13:33
 23/40 anonim ***** válasza:
26%

"nem érzem segítségnek"

Még nem érzed segítségnek. Nem is egyik napról a másikra fog segíteni. De hosszabb távon nagyon is nagy segítség lesz, majd meglátod.

aug. 31. 18:08
 24/40 anonim ***** válasza:
35%

"Ha meg arra gondolsz hogy telefon függő lennék 4-3 óra a képernyőidőm hétköznapokon, úgyhogy erről ennyit."

Vagyis 24 órából kb. 8-at alszol, kb. 8-at iskolában vagy, és a fennmaradó idő felét képernyőzve töltöd - azaz nagyon is telefonfüggő vagy.

"Nem mondom hogy más osztályokból nem beszélek senkivel, de más épületben vagyunk azzal a pár emberrel így meglehetetleníti a találkozást iskolán belül, így nem opció hogy velük lógjak."

Hát akkor nézz körül jobban azok között, akikkel egy épületben vagy, hátha köztük is vannak, akik szimpatikusak lesznek, ha végre észreveszed őket!

aug. 31. 18:13
 25/40 anonim ***** válasza:
52%

"Amikor tanárnak szóltam rosszabb lett..."

És ekkor szóltál a tanárnak újra, hogy tudhassa, hogy nem oldódott meg a gond? Ha nem tud róla, hogy segíthetne?

aug. 31. 18:15
 26/40 anonim ***** válasza:

"A sulit alapvetően szeretem itt csak az osztály gázos."

Akkor beszélj a szüleiddel, hogy kérjék meg az igazgatót, hogy átkerülhess másik osztályba!

aug. 31. 18:16
 27/40 A kérdező kommentje:
Tagozatos suli, nem mehetek át csak úgy nyelviről természettudományokra, vagy sportra,főkeg hogy egyikben sem vagyok jó, ezen kívül még a C van ami a hatosztályosoké. ://
aug. 31. 18:39
 28/40 A kérdező kommentje:
Egyébként az a képernyőidő jóval kevesebb mint az átlagnak, sokan 8-10 órát lógnak rajta. Így nem érzem gáznak. A tanári beleszólásnak nem látom értelmét mert megint bedőlne a dolog és jobban szekálnának mert egy spicni kis r*bi vagyok ahogy ők fogalmaznak. Megpróbálok random emberekhez oda menni majd, de az meg fura, én sem tudnám elképzelni hogy egy random lány odajöjjön hozzám amikor másokkal vagy akár egyedül vagyok, sőt senkit nem láttam még ilyet csinálni. Akik ismerik egymást azok óráról/iskola utáni foglalkozásról. Alsó óta nem láttam senkit csak úgy odamenni idegenekhez. Mindegy, nagyobb csodabogár màr nem leszek.
aug. 31. 18:45
 29/40 anonim ***** válasza:
Na, látod, ez itt a gond...
aug. 31. 18:59
 30/40 A kérdező kommentje:
Mi pontosan?
aug. 31. 19:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!