Telefontilalom ellenére használhatok mp3-at?
Figyelt kérdés
Lényegében nem telefon, hívást nem tudok indítani róla, sem fényképezni stb. Csak zenét hallgatni szeretnék. Nincsenek barátaim akikkel beszélgethetnék szünetekben. :(( Ennyi erővel az okosórákat is bekéne szedni. Az a kérdés hogy az mp3-at engednék e. Szerintetek?aug. 30. 18:11
11/40 anonim válasza:
"Kellett a népnek a NER."
Nem a NER találta ki, UNESCO-ajánlás, egy csomó másik országban is ugyanez van.
12/40 A kérdező kommentje:
Az lett kiírva ofő által hogy okosórát nem...
aug. 30. 20:56
14/40 anonim válasza:
Kép- és hangrögzítésre és internetelérésre alkalmas eszközöket. Az MP3 nem az. Az okosóra igen.
15/40 anonim válasza:
Azért az iskola vezetőságe idén - pont a rendelet miatt is - nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a házirendet is eképp módosítsa hogy beemelik az új rendeletet.
Ha rajtam múlna, minden elektronikus kütyüt elvennék, legyen szó bármiről. A számológépet is csekkolnám, mennyire "szabályos". Természetesen ha egészségügyi okokból kell az elektronikai cucc, az más, de erről hivatalos igazolást kérnék, KRÉTÁBAN is feltüntetve.
16/40 anonim válasza:
"Most megyek 11.-be. Eddig nem tudtam beilleszkedni most már meg kb lehetetlen lesz."
Pont az ilyeneknek akarnak segíteni, mint te!!!
17/40 A kérdező kommentje:
16-os nem érzem segítségnek. Most egész nap hallgathatom hogy milyen ízlésesen beszélnek rólam az osztálytársaim, mert "csendes vagyok, ronda vagyok, fura vagyok, senki sem szeret, kapa fogaim vannak" stb., és nincs semmi amibe menekülhetnék. Mondhatod hogy menjek oda barátkozni, de mindig elküldenek, akkor meg nyílván nem kényszerítem magam rájuk. Ha nem-nem. Ők már egy összeszokott közösség, mindenkinek megvan a saját társasága, akkor is húzzák az orrukat ha a tanár betesz hozzájuk csoport munkához, én teljesen kivagyok záródva és ezen alig ha tudok változtatni. #9-től megindult a klikkesedés, mert az osztályom 2 előző általános iskolás osztályból tevődött össze, én egy gyengébb általánosba jártam, ahonnan nem sokat mennek gimibe, a többiek ismerték egymást 8 éve, csak én jöttem máshonnan meg még 3 osztálytársam, tipikus menő fiúk akik hozzám sem szóltak nyílván, belőlük is elment 2 még 9. osztály közben. Olyan vagyok mint egy pöszméte a borsószemek között konkrétan... Ha meg arra gondolsz hogy telefon függő lennék 4-3 óra a képernyőidőm hétköznapokon, úgyhogy erről ennyit. Nem mondom hogy más osztályokból nem beszélek senkivel, de más épületben vagyunk azzal a pár emberrel így meglehetetleníti a találkozást iskolán belül, így nem opció hogy velük lógjak.
aug. 31. 09:12
18/40 anonim válasza:
#17: Hogy lehet ennyire könnyen beletörődni az ilyesmibe? És akkor az a megoldás, hogy egész szünetben a telefonodon lógsz? Hát emeld már fel a seggedet, trappolj át a másik épületbe, és legyél azokkal, akikkel jóban vagy! És a beszólogatásokra meg nyugodt szívvel válaszolj egyet vissza, és el van intézve!
19/40 A kérdező kommentje:
Nincs átjárás a 2 épület közt. Az A-ban van a 7-10. (Innen való az összes barátom), 11-12. a B-be. A B nagyon kicsi, nagyrésze irodák és csak 6 osztály fér el. :// Egyébként nem hiszem hogy olyan könnyen feladtam, próbálkoztam az utóbbi 2 évben, szimplán csak nem akarok magamnak és a többieknek sem kellemetlenséget okozni mert nagyon nem akarják hogy ott legyek és ennek hangot is adnak ezzel egyértelművé teszik. Nem feszegetném a határaikat mert volt hogy rágót raktak a hajamba, bezártak a mosdóba, elvették a kajám. stb. Eszembe nem jutna beszólogatni nekik. Amikor tanárnak szóltam rosszabb lett...
aug. 31. 09:37
20/40 anonim válasza:
Mért nem mész másik iskolába, kérdező! (Ha esetleg az utazási idő a válasz, akkor mégse olyan rossz a helyzet!) A szülő nem ment be az igazgatóhoz? Így nem viselkedhetnek gimnazisták, óvodások sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!