Telefontilalom ellenére használhatok mp3-at?
"sokan 8-10 órát lógnak rajta"
Na látod. Ezért kell a tiltás. Mert ez már végképp nem normális.
Amit legutóbb írtál...
Sajnos nem látod az értelmét, mert nem akarod látni az értelmet benne...
"Megpróbálok random emberekhez oda menni majd, de az meg fura, én sem tudnám elképzelni hogy egy random lány odajöjjön hozzám amikor másokkal vagy akár egyedül vagyok, sőt senkit nem láttam még ilyet csinálni."
Egy csomó másik diák is van, aki ugyanolyan nehezen barátkozós, mint te. Majd ha nem a képernyőt bámuljátok állandóan, akkor észreveszitek egymást, és összehaverkodtok. :)
"Alsó óta nem láttam senkit csak úgy odamenni idegenekhez."
Nem olyan feltűnő esemény az, hogy észrevegyed - főleg, ha bele vagy bújva a telefonodba minden szünetben...
"Mindegy, nagyobb csodabogár màr nem leszek."
:))) Nem lesz olyan szörnyű, mint amilyennek most tűnik, biztos vagyok benne.
Mi lenne, ha az egész iskolában blokkolnák a netet, hogy ne legyen sehol semmilyen hálózat?
Akkor már nem lesz értelme használni az okost.
Eddig még nem pattant ki senkinek a fejéből ez, pedig ha ez kijönne, baromira megváltozna sok dolog...
"Mi lenne, ha az egész iskolában blokkolnák a netet, hogy ne legyen sehol semmilyen hálózat?"
Az, hogy akkor használhatatlan lenne a Kréta is, meg más ilyen rendszerek, amik kellenek az oktatáshoz, meg az OH-val se lehetne tartani a kapcsolatot.
Nulla empátiátok van a kérdező felé, látom ti nem voltatok még olyan helyzetbe mint ő, akkor nem beszélnétek olyan könnyen. Olvastátok egyáltalán amiket írt? Szerintetek rendben van, hogy az osztálytársai rágót tesznek a hajába, bezárják a wc-be, úgy bánnak vele mint aki nem is ember?? Hogy lehettek ennyire vakok?
És méghozzá nem is telefonfüggő, nem tud senkivel beszélni a szörnyű osztályából, ha ti is ilyen helyzetbe lennétek, egésznap a telótokba bújnátok el. Egyáltalán nem is sok az az idő amennyit a telefonján tölt el, csodálkozom hogy így kibírja ezt a tortúrát nap mint nap, annak ellenére hogy nem minden idejét telefonozással tölti.
"ha ti is ilyen helyzetbe lennétek, egésznap a telótokba bújnátok el"
És azzal mit oldanánk meg? Semmit!
Egyébként ő nem olyan, amilyennek te leírod! Azt írta:
"Megpróbálok random emberekhez oda menni majd".
Nagyon jól fogja tenni! A telefonba bújás nem megoldás semmire. Oda kell menni emberekhez, illetve hagyni, hogy odamenjenek hozzád, hogy elkezdhessen kialakulni valami, és kiderülhessen, hogy senki se olyan rossz fej, mint addig hitték a többiek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!