Titkos_ember kérdése:
OE KVK 0. Matek ZH?
Figyelt kérdés
aug. 14. 19:10
2/8 A kérdező kommentje:
Milyen típusú feladatokra lehet számítani? Mennyi feladat lesz? Mennyi idő lesz rá? Esetleg hol tudok típuspéldákat nézni rá? Stb... stb...
aug. 14. 20:16
3/8 anonim válasza:
Átnézed a matek 1 könyvet, a benne lévő anyagrészeket és nyilván az azt megalapozó középsulis anyagra kell rámenni
4/8 anonim válasza:
Ha az érettségin átmentél, akkor elméletileg semmilyen problémád nem lesz a 0. ZH-val. De ne nagyon készülj rá, direkt az a lényege, hogy felmérje a tudásod adekvátan.
5/8 A kérdező kommentje:
3/4-es válaszoló. Az OE-s Matek 1 könyvre gondolsz?
aug. 15. 00:47
6/8 anonim válasza:
Ha semmit nem találsz, akkor esetleg nézz rá a BME 0.zh felkészítőjére a bmealfa oldalon
7/8 anonim válasza:
A Matek I. könyv az első féléves tananyag. Azt nem kell előre tudni (legalábbis nekem 2017-ben nem kellett, bár 0. zh sem volt)
Valószínűleg a zh tömény algebra, trigonometria és függvényezés lesz, mert ezek olyan alapszintű anyagok, amik nélkül elvérzik az ember, ha nem tudja megfelelően.
De ha nem akarod becsapni magad, akkor ne készülj rá. Ha készülés nélkül átmész, akkor érted azt a matekot ami kell a matek 1-hez. Ha csak készüléssel mennél át, akkor ott már szükség lesz a felzárkóztatóra.
8/8 anonim válasza:
Szerintem viszont nyugodtan készüljön, mert arra épül a matek 1. És ha augusztusban felzárkóztatja magát, akkor minden ok, és nincs szükség rá év közben plusz órákon. Én is így csináltam a BME-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!