Matek nem megy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Épphogy megvan a 2es év végén középsuliban. Hogyan mehetne jobban ?aug. 4. 18:10
1/5 Kólauborkával válasza:
Gyakorold, ma már weboldalak tömkelege van erre, de ha előveszed a régi könyveid és elkezded onnantól, ahonnan érted, megoldod a példatárat is, akkor nem lesz gond. Csak gyakorolni kell.
2/5 anonim válasza:
Az alapok megvannak? Saját példa: 11.-ig nagyon rosszul ment a matek és pótvizsgáznom is kellett 11.-ben. Mikor elmentem tanárhoz kiderült, hogy azért, mert már az alapoknál elvesztem, túl gyorsan haladtunk. (Persze nem az összeadásra gondolok, hanem az adott témakörök alapjaitól.) A tanárral átnéztük teljesen az alapoktól, addig gyakoroltatta, amíg meg nem értettem és 12.-ben 5-ös voltam matekból.
3/5 anonim válasza:
El kellene menni egy magántanárhoz és kideríteni, hogy pontosan hol is akadtál el. Utána azt/azokat megérteni és begyakorolni. A matek nagyon egymásra épül, ha valamit nem értesz meg és nem megy magabiztosan akkor esélytelen, hogy a rá épülő részek menni fognak.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudtok adni oldal címeket,ami ingyenes?
aug. 5. 06:29
5/5 anonim válasza:
Zanza.tv
matekingre is azt mondják jó, az kicsit komolyabb, de fizetős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!