Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Károli 2 féléves angoltanár...

Károli 2 féléves angoltanár MA képzés?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz? Idén végzek anglisztika BA-n, láttam a mintatantervet és nem tudom tudnék-e mellette dolgozni. Valamint jól értelmeztem, hogy nem kell szakdolgozatot írni csak tanári záróvizsga van?

Illetve akkor már azt is megkérdezném megéri-e, vagy inkább az ELTE angol nyelvokató MA képzést ajánlanátok?

tegnap 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Két félévest nem tudsz végezni, mert nincs tanári diplomád. Az ELTE-re elég lesz a diplomád, ott viszont, mivel az oktatás nyelve angol, félévente 150 ezer ft. nyelvi hozzájárulást kell fizetni. Akkor is, ha támogatottra vesznek fel.
tegnap 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszönöm!:)
tegnap 23:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!