Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyire nehéz az...

Szerintetek mennyire nehéz az állatorvosi egyetem ?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm miatt érdekelne. Köszi a válaszokat!

júl. 17. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Az Áokhoz képest sokkal egyszerűbb. Átlagos nehézségűnek mondanám, meg lehet csinálni.
júl. 17. 17:14
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

#1: Átlagos nehézségű 😂😂 Gondolom közöd nincs az ATE-hoz..

Én ÁOK-ról jöttem át, az első két év ugyanolyan nehéz (többiről egyelőre nem tudok nyilatkozni). Van néhány tárgy amit itt lazábban vesznek (pl bifiz), de helyette van más (pl növénytan), ami ÁOK-on egyáltalán nincs, itt viszont 5 kredites tárgy és elég szigorúan veszik. Ráadásul aki általános orvosin átvészeli az első 2-3 évet, az nagyjából sínen van, itt viszont még ötödévben is előszeretettel rúgatják ki az embert, aztán lehet újrafelvételizni meg elfogadtatni a tárgyakat, hogy az utolsó félévet meg tudd csinálni.

Nyilván meg lehet csinálni (ahogy az általános orvosit is), de nagyon sokan csúsznak, vagy kibuknak (főleg az első 2 évben). Rengeteg az anyag és minden lehetséges módon próbálják megszivatni a hallgatókat, szóval mentálisan is jól tönkre lehet menni.

Én azt tanácsolom, hogy csak akkor vágjon bele ha tényleg semmi más nem érdekli az állatorvosláson kívül, ha van más lehetősége, akkor meneküljön.

júl. 17. 18:19
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
#2 de igen, tapasztalatból mondom, úgyhogy nem talált
júl. 17. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Nehezebb az általános orvosinál...egy állat nem tudj megmondani, hogy mi a baja....
júl. 17. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
#4 attól még nem lesz nehezebb.
júl. 17. 18:43
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem momentán nehezebb...
júl. 17. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
5%
Büfészakoktól nehezebb, de nem egy rakétatudomány, léteznek ettől sokkal nehezebb szakok is.
júl. 17. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha tapasztalatból beszélnél, nem írnál ekkora böszmeséget. Az állatorvosi egyike azon kevés szakoknak, amik 6 éven belül doktori címet adnak, nyilván nem véletlenül. Illetve ha közöd lenne az egyetemhez, akkor tudnád, hogy itt sokkal szigorúbbak a szabályok mint a többi egyetemen (orvosit is beleértve), ami a tananyag nehézségével párosítva azt eredményezi, hogy baromi nehéz elvégezni ezt a szakot.
júl. 18. 02:32
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem állati nehéz lenne.
júl. 18. 07:35
 10/15 anonim ***** válasza:
3%

#8 nem 6 éven belül doktorit ad, hanem 5 év után. És igen, sokkal könnyebb elvégezni mint egy ÁOK-ot vagy egy ELTE jogot pl, mert sokkal kevésbé szivatnak többek között.

Hiába kötsz belém, attól még valid a véleményem:)

júl. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!