Nehéz bejutni az Állatorvosi Egyetem nem fizetéses szakára? (Budapest)
De igenis létezik!
Szent István Egyetem- AOTK.
Nehéz, de nem lehetetlen bekerülni. Bár nem tudom, hogy állsz a nyelvvizsgával, és hogy ott van e emelt szintű érettségi, vagy bármi olyan, amiért plusz pontot kaphatsz.
nézz szét a www.felvi.hu honlapon.
Írhatsz is nekik kérdést emailben, nagyon segítőkészek és kedvesek. Ők jobban tudnak majd a kérdéseidre válaszolni. Csak írd meg hová valósi vagy, mit szeretnél tanulni, és kérdezd meg, hogyan van erre lehetőséged, mit fogadnak el Magyarországon.
Azt nem tudom, hogy van-e lehetőséged államilag támogatott képzésen részt venni. De szerintem csak akkor, ha van magyar állampolgárságod. Felvi.hu-n vagy OM honlapján keress vmi info vonalat, és hívd fel őket.
Az meg, hogy milyen nehéz bekerülni, relatív. Elég magas a ponthatár 435 körül azt hiszem.
Egy emelt szintű érettségi KÖTELEZŐ és biosz + kémia a felvételi tárgy.
Nézd át a pontszámítást, vagy felvi.hu-n használd a kalkulátort és próbálgasd, hogy milyen eredményekre lesz szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!