Nehéz az állatorvosi egyetem?
Figyelt kérdés
Könnyebb mint a sima orvosi?2021. jún. 21. 20:07
1/12 A kérdező kommentje:
Ne tolongjunk
2021. jún. 21. 20:07
5/12 anonim válasza:
Igaza van abban a harmadiknak, amit irt a masodikrol.
6/12 anonim válasza:
Igaza van abban az otodiknek, amit irt a harmadikrol, aki ugyancsak egyetertett a masodikkal, aki szerint nehez.
Termeszetesen nem szabad figyelmen kivul hagyni a negyedik valaszolo valaszat sem!
7/12 anonim válasza:
Én vagyok a fogkrém reklámból azaz 1 orvos aki nem ajánlja a fogkrémet.
Szerintem egyszerű.
8/12 anonim válasza:
Nem egyszerű.
Nem mondanám könnyebbnek vagy nehezebbnek az orvositól, annak ellenére, hogy az orvosi szakma mindig is megbecsültebb lesz. Eleve anatómiából 4 állatot kell tudni, míg humánon csak egyet. Nem, nem veszik annyival részletesebben az embert.
Ez csak egy a sok közül.
Mindkettő nehéz és csak az tudja végigcsinálni, aki mást nem hajlandó elvégezni, csak ezt.
9/12 EVA800 válasza:
OKJ s tanfolyam nem kell hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!