Állatorvosisok, gyógyszerészetisek, segítség! Nehéz a biomatematika?
Szeptembertől állatorvosis leszek, és most szembesültem azzal, hogy lesz biomatematikánk :o A matekkal meg informatikával viszont mindig is problémáim voltak, elég távol állnak tőlem. Mennyire nehéz tárgy? Csak magolással sikerülhetnek a vizsgáim, vagy valamennyire azért érteni is kell? Ti féltetek tőle?
A válaszokat előre is köszönöm:)
Állatorvosin az csak statisztika, nem lehet valami vészes.
Gyógyszerészetin viszont van rendes matek, integrálás+deriválás+függvényelemzés, az már húzósabb, ha nem voltál jó belőle.
Köszi a válaszokat!
Kémia 92, biosz 93% lett, a szóbeliket még nem tudom de szerintem azok is jók.
Előszöris előre grat, üdv köztünk!:)
Másodszor, most vizsgáztunk belőle, kb semennyire nem vész, amit kell, azt 2-3 nap alatt meg lehet tanulni vizsga előtt, erre ne parázz rá! ;)
biomatek...hát ha jó ember mellé ülsz be gyakon, és a vizsgát kipuskázod akkor tanulás nélkül is simán átmész. De ha tanulsz akkor se para. Izgulj inkabb az anatomia miatt. Találkozunk a gólyatáborban.
Üdv. egy felsőéves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!