A biztos jövőt valóban el kell már engedni?
Figyelt kérdés
Jelenleg mechatronikai mérnökként tanulok és nap mint nap szembesülök a kamu gyakornoki, illetve a kamu állás lehetőségeivel, mivel 10-ből 9 mérnök ismerősöm sem talál munkát. Emellett a követelmények is lementek látványosan az egyetemen. Mindenből amiből csak tudnak gyorsan átrugdalnak, illetve volt olyan tantárgyunk, ahol annyit kellett tudni a 2-es jegyért, hogy p*V=n*R*T, illetve hogy p1*V1=p2*V2. Szerintem kész vicc volt a tárgy, de rengeteg hallgató megbukott, emiatt az előadó tanárunk le lesz véve a kurzusról. Tényleg errefelé tartunk? Magyarország jobban teljesít?jún. 17. 12:49
11/13 anonim válasza:
Komolyan ez reális, hogy piacképesebb vagy eddig piacképesebb mérnökök se találnak sokszor melót?:O Gépészeknek, villamosoknak se feltétlewn lesz jó munka?
12/13 anonim válasza:
Azaz hát feltétlen nyilván sosem, viszont ha szinte biztosan lesz jó munkád, az azért más a bármelyiket ugyanannyira tartod reálisnak dolognál. A piacon semmi se biztos, semmi se kizárt, de gyakoriságok/valószínűségek vannak.
13/13 anonim válasza:
Épìtőmérnök vagyok. Elég sok kollégával beszéltem akik elég átlagosan keresnek csak. Messze a jó fizetéstől. Pedig felelősség az van. Ha valamit elszámolnak és elszakad valami akkor ott nagy gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!