Régen valóban ilyen nagy szigor volt a magyar iskolákban?
Figyelt kérdés
Beszélgettem az idősebb ismerőseimmel nemrég, szóbakerült az iskola, hogy milyen volt régen.
Mondták hogy hátratett kézzel kellett ülni az órákon és a tanár megüthette kis dolgokért a tanulót.
Olyat is hallottam hogy valaki nem tudott valamit és azért is kapott.
Nem volt túlzás ez egy kicsit? Értem én hogy kell a fegyelem, de azért ez már kicsit sok volt szerintem. De ma is kijárna pár embernek egy pofon.
jún. 9. 21:50
1/6 anonim válasza:
Nyilván nem viccből mondta.
Én 40 éves vagyok, a mi időnkben is volt olyan általánosban, hogy a tanár egy kis pofont lekevert egy hülyegyereknek.
2/6 A kérdező kommentje:
Jól tette
jún. 9. 22:02
3/6 anonim válasza:
Hát igen, régen a tanár verte a diákot, mostanság a diák veri a tanárt 😂
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem általános
jún. 10. 08:38
5/6 anonim válasza:
Nagyszülők erről tudnak mesélni. Régen sokkal nagyobb presztízse volt a tanároknak, a diákok és a szülők is tisztelték őket, az órákon rend volt. Most menj be egy 35 fős borsodi általános iskolába, de akár egy jobb hírű elitgimibe..............nehéz és idegörlő meló lehet rendet tartani.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, még iskolás vagyok
jún. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!