Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Régen valóban ilyen nagy...

Régen valóban ilyen nagy szigor volt a magyar iskolákban?

Figyelt kérdés

Beszélgettem az idősebb ismerőseimmel nemrég, szóbakerült az iskola, hogy milyen volt régen.

Mondták hogy hátratett kézzel kellett ülni az órákon és a tanár megüthette kis dolgokért a tanulót.

Olyat is hallottam hogy valaki nem tudott valamit és azért is kapott.

Nem volt túlzás ez egy kicsit? Értem én hogy kell a fegyelem, de azért ez már kicsit sok volt szerintem. De ma is kijárna pár embernek egy pofon.

jún. 9. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyilván nem viccből mondta.

Én 40 éves vagyok, a mi időnkben is volt olyan általánosban, hogy a tanár egy kis pofont lekevert egy hülyegyereknek.

jún. 9. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Jól tette
jún. 9. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, régen a tanár verte a diákot, mostanság a diák veri a tanárt 😂
jún. 10. 07:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ez nem általános

jún. 10. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyszülők erről tudnak mesélni. Régen sokkal nagyobb presztízse volt a tanároknak, a diákok és a szülők is tisztelték őket, az órákon rend volt. Most menj be egy 35 fős borsodi általános iskolába, de akár egy jobb hírű elitgimibe..............nehéz és idegörlő meló lehet rendet tartani.
jún. 10. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, még iskolás vagyok

jún. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!