Valóban nem lehet csak egy alapszak elvégzése után egy másik egyetem ugyanazon szak mester képzésére jelentkezni?
Például : egy nem erős egyetem, mondjuk a DUE gazdasaginformatikus alapszakát elvégeztem , mellette természetesen dolgoztam a területen és otthon is fejlesztettem magam és pl az ÓE-re szeretnék menni. Akkor probléma adódhat hogy a tárgyakat nem fogadják el ill fel sem vesznek?
Messze állok a helyzettől, csak egyik ismerősömmel a napokban beszéltük
Köszönöm a válaszokat!
Mert esetleg eltérnek, más a tantárgy tematika.
Így a legvégső esetben vizsgázok belőlük, de olyan nem történhet hogy emiatt ne vennének fel?
Érdemes lenne azt az egyetemet megkérdezned, ahova szeretnél jelentkezni mesterképzésre. Elvégre rajtuk múlik, hogy mi alapján és milyen döntést hoznak.
Minél inkább a tényleges jelentkezéshez közelebbi időpontban kérdezed őket, annál nagyobb az esélye, hogy mire jelentkezni fogsz, addigra nem fog megváltozni az álláspontjuk, például a képzések, vagy a felvételeket szabályozó körülmények változásai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!