Át tudok jelentkezni egyetemen ugyanazon a szakon angolról magyarra?
Én pár netes oldalt írok le hátha megtalálod benne a választ:
Nemzeti Erőforrás Minisztérium | Felsőoktatás
www.nefmi.gov.hu › Fórum › Felsőoktatás
2008. júl. 6. - Ő ugyanazon az egyetemen szeretné folytatni tanulmányait, ha lehet ... A Debreceni Egyetem államilag finanszírozott magyar szakos ... most meg már meg sem hívják a nyelvvizsgával nem rendelkezőeket. Nagyon ... 2003-ban kezdtem egyetemi tanulmányaimat angol és történelem szakon (nem szakpár).
tanári életutak - ELTE Reader
www.eltereader.hu › VINCZE_Tanari_eletutak_READER
2018. máj. 22. - Az interjúkban nem jelentek meg markánsan az életút során ... tották át. Ezen intézkedés a képzés minőségét is jelentősen ... jelentkezni azonnal az egyetemre, ami ezekben az években nagyon másként ... tagozatos osztályt fogok kapni. ... 97 Székely László, 1978-ban érettségizett, magyar–angol szakos ...
Gaal György: Egyetem a Farkas utcában - MEK
mek.oszk.hu › ...
Történt ugyanis 1997-ben, hogy Erdély magyar egyetemének elérkezett a ... A hallgató 7-10 évet tanulta e szaktudományokat, s közben letette a szak-baccalaureusi, ... Ezek választották meg az idősebb, módosabb diákok közül a rektort, aki nem ... Másfél századon át az Alföldön és a királyi fővárosban, Budán is a törökök ...
Hét tipp, ami még segíthet bejuttatni az egyetemre, ha nem ...
azonnali.hu › cikk › 20180726_het-tipp-ami-meg-segit...
2018. júl. 26. - Hátra van viszont még a pótfelvételi, ami rengeteg diáknak jelenthet ... 6. között tudsz a felvi.hu E-felvételi rendszerén keresztül jelentkezni. ... Ezért gondold át, mi érdekel a legjobban, és milyen felvételi ... Ez azt is jelenti, ha két szakra jelentkeztél, és az elsőre nem, csak a ... Most miért változna bármi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!