Miskolci Egyetem ETK mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
A védőnőit írtam elsőre ezért leginkább az érdekelne. De ott tanuló ápolók véleményét is meghallgatnám.febr. 23. 11:30
1/2 anonim 

válasza:

Az anatómián kívül szinte semmire nem kell tanulnod
2/2 anonim válasza:
Én gyógytornász szakon vagyok, most harmadéven már. Nálunk vannak olyan tárgyak, amik csak nagyon alapos tanulással teljesíthetők. Több ELÉGGÉ kellemetlen személyiségű tanár is van itt, akiknél nehéz levizsgázni (de nem csak ez a baj, hanem az, hogy rettentően bunkók vagy tapintatlanok, szemetek). Vannak tárgyak amik nagyon könnyen teljesíthetők, de aranyos tanár akit úgy igazán kedvelek, az 1-2 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!