A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karról vélemény, tapasztalat? Mennyire nehéz, mennyire lehet vele elhelyezkedni diplomás munkakörben?
Nagyrészt minden szak esetében van a felvin egy szakleírás.
Ott a végzés utáni kilátások fülben ezekről találsz statisztikát.
Ja meg ott van, hogy "továbbtanulás mesterszakon" 54%. Aztán alatta, hogy "diplomán túl" és azon belül tanul, tanul és dolgozik, dolgozik, álláskereső, egyéb.
Tehát a "diplomán túl" statisztika azokra vonatkozik, akik nem tanultak tovább mesterszakon, arra a 46%-ra? És akkor ha valaki tanul, azt jelenti, hogy szakot váltott vagy hasonló?
Én egy éven vagyok túl. Ha összetudsz kötni két dolgot logikusan akkor már tökre örülnek és átmehetsz kb bármiből. Meg amúgy se különösebben nehezek a tárgyak.
40 fölötti kreditet (szabvál nélkül) hoztam le tavasszal úgy, hogy mellette ezer fölötti órát töltöttem játékokkal.
Elhelyezkedni pedig attól függ, hogy milyen specializációra mész (földtudomány, nyersanyag előkészítés, bánya, olaj)
Legalábbis ez a sima alapszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!