Az e- learningen vizsga közben meg lehet nyitni egy új lapot?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz vizsgám az e- learning felületen, számítógépen, de az egyetemen fogjuk írni. Debreceni Egyetem e- learning felülete egyébként. Mesterképzést csinálok, levelezőn munka mellett úgyhogy természetesen tanultam/ tanulok rá, de nem könnyű tárgyról van szó és nem is egyszerű rá munkából hazaesve készülni… A lényeg az, hogyha megy a vizsga meg tudok e nyitni egy új e- learning ablakot, hogy hozzáférjek a többi feltöltött anyaghoz? Pár hete vizsgáztam egy másik tárgyból, ott láttam, hogy egy srác mintha így csinálta volna és nem dobta ki a rendszer. Van ebben valakinek tapasztalata? Mire számítsak?2024. jún. 7. 15:16
1/6 anonim válasza:
Ha a vizsgabiztos megengedi, akkor igen. Megkell őket kérdezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor kérdezzem meg, hogy puskázhatok- e ?Nem hinném, hogy igen lenne rá a válasz 😅
2024. jún. 7. 16:32
4/6 A kérdező kommentje:
Mint elmondtam nem tanulási tippekre van szükségem. Éppen elég nehéz ez nekem, aki világéletében szín ötös tanuló volt; az alapszakot is ötösökkel végeztem, hogy levelezőn, munka mellett egy kemény, tanulós mesterszakon nincs olyan könnyű dolgom…. sosem voltam az a kettesre hajtós típus, nekem már a hármas is rossz jegy, de bele kell törődnöm, hogy nem bírok többet készülni, elfáradtam. Szóval tanultam rá és még fogok is. Valószínűleg a kettes meglesz puska nélkül is, de ha minden kötél szakad azért szerettem volna tudni, hogy engedi- e ezt az e- learning… de valójában eddig még erre nem igazán kaptam választ.
2024. jún. 7. 18:12
5/6 anonim válasza:
Igen, meg fogsz tudni nyitni egy új ablakot. Amikor hamar végzek, és a sor közepén vagyok, akkor nyitok egy új ablakot, és sakkozok. Viszont a tanár el tudja tűntetni a tananyagot, hogy a vizsga idején ne látszódjon, illetve azt is láthatja a logolási előzményekből, hogy kikattintottál. Bár ha a tanár nem IK-s, akkor ezzel nem hiszem hogy foglalkozna.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül hármas lett, mindenféle segítség nélkül 🙏🏼A tanár nem figyelt annyira, de nem mertem kockáztatni amellett, hogy nem volt annyira vészes a dolgozat. Inkább a biztosra mentem. Utolsónak köszi; hátha később mèg jól jön majd egy másik írásbeli vizsgánál
2024. jún. 12. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!