Egyetemen tudok úgy újra jelentkezni a vizsgára ha még nincs meg az eredmény?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem lesz meg a kettes, mivel amiket írtam azok nem leszek elegendőek. De még nincs kijavítva ès be sincs írva a jegy. Viszont lenne egy következő vizsga a napokban amire lassan lejár a jelentkező határidő. Mindenképpen el szeretnék menni újra, most ameddig még “benne” vagyok. Ha esetleg ma sem javítja ki a tanár attól mèg tudok jelentkezni a következőre?2024. jún. 3. 06:10
1/12 anonim válasza:
Amíg ezt idekörmölted, megnézhetted volna, engedi-e a rendszer.
2/12 anonim válasza:
Ha 4-esre, 5-ösre írtad is meg, akkor is tudsz menni, és ha rosszabbat írsz, nem számítják bele.
3/12 A kérdező kommentje:
Megnézni csak úgy tudtam volna ha jelentkezek, azt pedig nem szerettem volna addig ameddig nem írja be a jegyet. Valószínűleg pár ponton múlt és nem akartam hogy azért kapjak egyest( egy kétes helyzetben), mert látja, hogy már úgy is ott vagyok a következő vizsgán és majd megcsinálom újra akkor. Ennek ellenére enélkül is megbuktam, végül kiderült szerencsére. Úgyhogy megoldódott a probléma, jelentkeztem is újra.
2024. jún. 3. 11:50
4/12 anonim válasza:
ne legyél már ovis... megpróbálasz jelentkezni, ha engedi, 20 mp múlva le is tudsz jelentkezni :)
5/12 A kérdező kommentje:
De a tanár úgy tudom
kap róla értesítést ha fel/ le jelentkezés történik. Na mindegy lehet ez csak az én fejemben született akkor meg, hogy nem akarom ezzel sem befolyásolni😂De mint írtam enélkül is megbuktam és azóta már fel is jelentkeztem.
2024. jún. 3. 12:01
6/12 anonim válasza:
Ez gyönyörű, szét melengetí a kicsi szívemet. De mi a makkomért pontoztál le, mikor jót írtam? (2-es). Segítsen neked legközelebb a hóhér hegedűje.
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy te agyilag jól vagy összerakva? 😂Vagy tudod, hogy hogyan működik a gyakori? Mert szerintem nem… Az általad írt kettes választ még csak nem is értékeltem….tudod ezen az oldalon bárki tud pontozni, nem csak a kérdező és valószínűleg senki sem értett egyet a válaszoddal. Alapvetően gondolom azért, mert nagyon sok vizsgán úgy van( nálunk), hogyha mész javítani, de rosszabb lesz akkor az kerül be. De szerintem ez is egyetem, tanár és minden egyéb függő, azért nem is értékeltem és nem reagáltam semmit, mert lehet, hogy nálatok így szokás.
2024. jún. 3. 17:09
8/12 A kérdező kommentje:
És igen az utolsó válaszod lepontoztam, mert undorító stílusban kommunikálsz úgy, hogy nincs is igazad;)
2024. jún. 3. 17:10
9/12 anonim válasza:
Szedjél hangyát boxkesztyűben.
A másik meg, hogy ha nem is pontoztál le, hasznos válasz esetén adhattál volna zöld pipát. De megértem, hogy nem volt ínyedre, mert nemrég jöttél le a fáról. Még meg kell szoknod a környezeted.
10/12 anonim válasza:
De az nem hasznos válasz. Kb egyik egyetemen sem ahallottam még ilyenről, hogy ha mész újból vizsgázni, akkor a jobbat kapnád. Max annyi, hogy ha meglett egyszer, akkor egyest nem tudsz szerezni. Lehet hogy a te egyetemeden pont így van, de akkor sem az az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!