Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen tudok úgy újra...

Egyetemen tudok úgy újra jelentkezni a vizsgára ha még nincs meg az eredmény?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem lesz meg a kettes, mivel amiket írtam azok nem leszek elegendőek. De még nincs kijavítva ès be sincs írva a jegy. Viszont lenne egy következő vizsga a napokban amire lassan lejár a jelentkező határidő. Mindenképpen el szeretnék menni újra, most ameddig még “benne” vagyok. Ha esetleg ma sem javítja ki a tanár attól mèg tudok jelentkezni a következőre?

2024. jún. 3. 06:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy értetlen emberekkel nem lehet mit kezdeni. A te kommentednek úgy örültem tegnap, hogy érkezett egy normális válasz, még akkor is ha nem éppen így működik nálunk a rendszer ahogy leírtad. Nem reagáltam, pedig meg akartam köszönni és nem is pontoztam, ami egyébként nem kötelező.. De hogy ez neked ekkora szívfájdalmad legyen azt álmomban nem gondoltam volna… és a vicc, hogy közben engem nézel hülyének, amikor te problémázol ilyen marhaságokon. Hidd el ha annyira fontos neked a zöld és megkértél volna szívesen nyomtam volna rá, ennek ellenére attól mèg nem lettél volna zöld, mert mindenki más lepontozott. De végülis engem kell szidni aki egy rohadt rossz szót nem mondott a kommentedre és ràd sem.. számomra ez nevetséges
2024. jún. 4. 06:28
 12/12 anonim ***** válasza:

10#+1 pont azért lettél lepontozva 2#, mert egyetemen nem a jobb jegy marad meg (mint érettségin) hanem mindig az utolsó jegy.

Tehát ha megvan a kettes, de újra írod és buksz, ha nincs több alkalom akkor bukó a tárgy

2024. jún. 4. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!