Az orvosi és a fizikus a két legnehezebb egyetemi szak?
6.
Fogalmad sincs a fizika-biológia-kémia-fiziológia-anatómiai összefüggésekről mi?
Toljad a mérnökit, az is szupercool (nem gúny tényleg így gondolom, jobban megérdemelnétek a dr.-t a nevetek elé, mint a semmiért felelősséggel nem tartozó, és nem vonható jogász), de ne okoskodj amire nics rálátásod.
#11 vegyél be egy nyugtatót. Látom nagyon savanyú a szőlő:)
Válaszoltam a kérdezőnek, ennyi történt.
11.
Ember.
A tápláléklánc csúcsán tolom. :D
Nincs szükségem nyugtatóra.
Elitista is vagyok, tehát nincs szükségem nyugtatóra, ha az okosság a téma.
Én orvosként végeztem, vannak fizikus és mérnök ismerőseim. Matekból nekünk kb. nem kellett tudni semmit, ami nem volt benne a középszintű érettségi anyagában. A biofizika bár combos volt, azért mégsem fogható ahhoz, amit egy valamire való műszaki vagy termtud szakon tudni kell.
Nehéz szak az orvosi, de ne tegyünk már úgy, mintha jobban tudnánk a matekot-fizikát, mint akik direkt ezzel foglalkoznak.
#15 senki nem mondta hogy a joghoz matek fizika kell. Az hangzott el, hogy az egyik legmagolósabb szak, és ez egy reál beállítottságú mérnöknek gondot jelentene.
Szövegértés...
16 Te jossz nekem szovegertessel?
En sem allitottam ilyet, de az orvosi nemcsak szimplan magolos, mint a jog, hanem fizikus aggyal is kell gondolkozni az alapozo modulban... erre akartam ravilagitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!