Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ÁTE-sek! Vihettek állatot a...

R4NDOM kérdése:

ÁTE-sek! Vihettek állatot a koliba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van rá valamilyen szabály hogy pl kutyát csak X kg / X cm marmagasság alatt vagy hasonlók? Mi van akkor ha a szobatársaknak különböző fajú állataik vannak, pl nyúl-macska-kutya? Saját bútor lehet vinni? Ne gondoljatok nagy dologra, éjjeliszekrény jutott eszembe.

Akik viszik az állataikat, ti rendesen el tudjátok őket látni? (Kutyát kivinni sétálni). Olyan volt már valakivel, hogy beteg lett az állata egyetem alatt aki velük élt? Bevihettétek az egyetemre hogy meggyógyítsák, vagy kaptatok valami kedvezményt? A szobatársak összességében mennyire tartják be a másik által felállított szabályokat az állatával kapcsolatban (ne adjon neki jutalomfalatot, ne vegye le a nyakörvét, hasonlók)? Mennyi időtök van az állataitokra (nem a tanulás rovására)? Ösztöndíjból látjátok el az állataitokat, vagy szüleitek megveszik a kajáját és vasárnap felviszed magaddal, esetleg utalnak rá nektek? Mennyire jellemző hogy kiszöknek az állatok a szobákból? Előre is köszi, amúgy elég fontos lenne.

#kutya #kisállat #Állatorvostudományiegyetem #Marekjózsefkollégium
2023. dec. 29. 18:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%
20-as. Hagyd szerintem. :D Túl okos itt mindegyik
jan. 3. 14:39
 22/24 anonim ***** válasza:
58%
Egyáltalán nem biztos, hogy túl okosak vagyunk, de okosak annyira, hogy legalább az ÁTE-ra járunk...:D
jan. 3. 17:12
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

"Nem csak azokról van szó, akik arra a szakra járnak, hanem mindenki másról is, aki megfordul a koleszban bármilyen okból: látogatóként, vagy a munkáját végezve pl. karbantartóként, vagy bármi..."

Az ott dolgozók elől nem volt eltitkolva hogy az Állatorvosi Egyetem kolijában lesznek állatok. A látogatók max annyit látnak hogy egy kutyás elsétál mellettük, ami az utcán is előfordul.

jan. 4. 00:14
 24/24 anonim ***** válasza:
26%

"Az ott dolgozók elől nem volt eltitkolva hogy az Állatorvosi Egyetem kolijában lesznek állatok. A látogatók max annyit látnak hogy egy kutyás elsétál mellettük, ami az utcán is előfordul."

Aki azon gondolkodik, hogy ott akarjon-e dolgozni, annyit lát belőlük, hogy a honlapjuk szerint tilos állatokat tartani a koleszban: ennek alapján feccöli bele az időt meg energiát abba, hogy megpályázza az állást - esetleg feleslegesen. De aki karbantartóként kell, hogy odamenjen (időnként, ugyanis egy karbantartó valószínűleg nem csak és kizárólag ott, helyben dolgozik), az sem tudhatja előre, hogy mi is ott a felállás, ha a honlapjuk szerint tiltja a házirend állatok tartását. Aki látogató, szintén a házirend tudatában dönt úgy, hogy bemenjen-e látogatni vagy ne.

Pl. annak, aki fél a kutyáktól, egész más élmény zárt térben kutya közelében lenni, mint a szabadban, úgyhogy nagyon is rosszul érintheti, ha olyan zárt térben sétál el mellette egy - egyáltalán nem biztos, hogy csak egy! - kutya, ahol semmiféle állatra sem számított.

Egyszerűen csak tiszteletben kellene tartani az emberek szempontjait is legalább annyira, mint az állatokéit, és egyértelművé tenni a házirendben, hogy igenis támogatják az állatok tartását a koleszban. Olyan nagyon nehéz? Annyira nincs semmi empátia ott senkiben?

jan. 6. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!