Lagzi Lajcsit mi vihette rá a bűnözésre? Szerintem mindene megvolt, nem szorult rá arra hogy áramot lopjon, főleg amikor itt Mo-n fillérekbe kerül az áram.
Az én saját véleményem az, hogy ez egy koncepciós per volt.
Félreértés ne essék, magát Lagzi-Lajcsit rühellem. Nem kicsit! Nagyon gáz mint zenész vagy énekes.
De egyszerűen nem klappolnak a dolgok. Túl sok az ön-ellentmondás. Ez a húzás neki annyira aprópénz lett volna, hogy semmiféle rizikót nem ért volna meg neki.
Behúzták a csőbe, az ügyészség pedig asszisztált hozzá.
Másképp fogalmazva:
Életszerütlen a sztori.
"Ez a húzás neki annyira aprópénz lett volna, hogy semmiféle rizikót nem ért volna meg neki."
Lajcsi cigány, a vérében van a lopás. Logikát ne keress benne.
#4-nek:
Ismerem az "újmagyarokat", nem is kicsit.
Ha Lajcsi is maradt az, aki, akkor lehet igazad.
Lajcsi visszaküldte az állami kitüntetéseit. A Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét, és a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.
Eddig csak gondoltam hogy koncepciós per volt, de most már biztos vagyok benne.
Egy bűnelkövető aki tagadja hogy ő lett volna, annak nem szólal meg a lelkiismerete az állami kitüntetéseivel szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!