Lehet hogy az elektromos autók EUs erőltetése miatt hamarosan az áram luxus ciké válhat?
Nem. Nyilván mire oda fogunk jutni, az infrastruktúra is fejlődni fog. Személy szerint én már most is örülnék, ha minden kocsi elektromos volna és tisztább lenne a levegő.
Én is elektromos kocsit vettem volna, ha nem háromszor annyiba kerülne, mint a sima.
Kérdező, egyelőre 2035-ra akarják, hogy ne gyártsanak több új benzines kocsit, vagyis egészen addig gyártani fognak, és utána a használt piacon is sokáig lesz benzines.
De ez a 2035-ös év is csak egy terv, várhatóan tologatják majd ezt is ki, egyelőre nagyon messze vagyunk attól, hogy mindenki elektromossal járjon, és valószínűtlen, hogy a következő évtizedekben ez megvalósul.
Az áram ára a lényeges, mivel nagyon megnövelné az áram igényt lehet hogy más alap szükségletek válnának luxussá, mert vkiknek hatalmas pénz jelent az elektromos autó befektetés.
Kérdés hogy miből lenne állandóan az a rengeteg áram amire szükség van, és ez mekkora költséggel járna
Meg aztán az állam is ráfogja tenni hatalmas adót idővel, és megintcsak arra jutunk hogy embernek már az áram luxus lesz, nagyon embertelen ez az egész ötlet.
És eleve tömegközlekedéshez lehet hasonlítani, amig az kell hogy a lemerült szart félnapig tölteni hogy tele legyen, a benzinkutra meg 5 perc és teli van. Kb mint amikor menetrendhez alkalmazkodik az ember, elképesztöen nyomorult dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!