Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Abúzív, gyűlölködő tanár...

Abúzív, gyűlölködő tanár elleni pernek van értelme? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Értem ez alatt a szóbeli abúzust, hitelrontást vagy "szándékosan meg akarom buktatni" típust? (tehát nem zaklatás vagy erőszak) Lehet ezt bizonyítani? Milyen kimenetele lehet?

2023. okt. 24. 18:40
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. A kérdés, hogy konkrétan téged érint - e, vagy csak beképzeled, eltúlzod, esetleg egy osztálytársadon/gyerekeden vetted észre. Mindenképp érdemes lehet, ha TÉNYLEG erről van szó. Bizonyítani nem tudom, hogy hogy tudod. Most konkrétan csak felvételekre gondolok, de ahhoz meg neked nincs jogod. Szóval... De lehet, hogy beszélned/ a szüleidnek beszélnie kéne vele. Csak mint segítségkérés, udvariasan. Az is megtörténhet, hogy észre se vette magát. De ha nem változtat, akkor te lépj, keress új sulit, vagy legyél magántanuló.
2023. nov. 8. 16:13
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Párját ritkítja a dolog..érdekes én a másik oldalon állok, tanárként. Jófej lehetek mert többen átkérték már magukat hozzám. Mástól.

De én inkább a szülőktől gyerekektől rettegek, vannak tanárverések, kikészítések, volt h meg akartak vesztegetni, egyszer meg feljött egy "orvos" apuka, HOGY MERTEM NÉGYEST ADNI (az amúgy semmit sem csináló) fiának!?!?!?

Egy ideig féltem nehogy egyszercsak a kezei közé kerüljek mert esetleg műhibából kinyír.

Vannan valóban hülye tanárok de az ritkább. Eddig 6 helyen tanítottam iskolánként kb 1 db hülye kolléga volt viszont MEGSZÁMLÁLHATATLAN IDIÓTA SZÜLŐ.

2023. dec. 12. 23:49
 23/26 anonim ***** válasza:
57%

22-es, én pályaelhagyó tanár vagyok és szülő, és persze voltam diák is.

Szóval látom mindkét oldalt.

Sajnos sok oda nem való tanár van. Volt régen is.

Az is igaz, hogy szerintem aki 10 évnél régebben a pályán van, el kéne gondolkodni a váltáson. Ez egyébként nem csak a tanárokra igaz, én is 10 éve vagyok a mostani munkahelyemen, reggelente munkaundorral kelek. Viszont nyilván nem egyerű váltani, nem állhat be jogásznak tanári diplomával.

Sok a rossz tapasztalatuk is, ezért beskatulyáznak. Én mindig jó gyerek voltam, szorgalmas, nem voltam szemtelen. A gimiben, ahova jártam, alap volt, hogy minden gyerek hazudik és lusta. Egy elitgimnáziumban! Semmi emberség nem volt a tanáraimban, és ez jó tanuló diákként mondom.

Jelenleg a gyerekeimnek szerintem sokkal jobbak a tanárai, de a kiégés jelei nagyon látszanak rajtuk is.

Hülye szülő van bőven, nekem is volt benne részem, azért is jöttem el a suliból. Az is igaz, hogy én magániskolában tanítottam, ott aztán mindig az ügyfélnek volt igaza. Szerintem azért ha az igazgató megvédi az alkalmazottait, némileg jobb a helyzet. Legalábbis a szülők tekintetében. Nekem az autómat rongálta meg egy szülő, mert a kolléganőm hármast mert adni a gyerekének. Még csak nem is tanítottam a gyereket.

2023. dec. 14. 19:09
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó..remélem tettél feljelentést..?

Ez katasztrófális..

És az a söpredék is az, aki lepontozott..

2023. dec. 14. 19:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tettem feljelentést. A főnök saját zsebből kifizette nekem a kárt. Onnantól az ő baja volt, hogy hogyan rendezi.
2023. dec. 14. 22:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Jé itt vannak az idióta szülők:D

De lehet írni nem tudnak csak max egy kicsit olvasni..

2023. dec. 14. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!